Femini.ro

3 lucruri care nu te lasă să iubeşti

Relaţii

3 lucruri care nu te lasă să iubeşti

Să te înconjori cu relaţii sănătoase şi să iubeşti este ca şi cum ai trăi toată viaţa într-o zi de vineri. Iubirea îţi dă încredere în forţele proprii, îţi alimentează sufletul şi îţi permite să te deschizi şi să fii mult mai sociabil cu cei din jur.

Dar pentru a experimenta această stare de bine, este extraordinar de important să faci parte dintr-o echipă universal spirituală- una care include o putere divină, figuri de credinţă, de încredere şi toate cele ce te pot ajuta să ajungi la un nivel mult mai serios, mai adânc de intimitate în toate categoriile din viaţa ta.

Cu toate acestea fiind spuse, haideţi să vedem în continuare care sunt cele 3 lucruri în viaţă ce nu te lasă să iubeşti şi cum le poţi manageria cu înţelepciune pentru a fi fericit pe deplin.

Tu alegi să fii în relaţiile ce-ţi fac rău

Ghizii spirituali şi cei care sunt afiliaţi pentru a-ţi oferi diverse sfaturi când vine vorba de această problemă sentimentală, au foarte multe de spus de clienţii care se blochează în materie de iubire.

Dacă ai impresia că şansele tale la iubire nu sunt tocmai corecte, probabil ai avut parte sau ai chiar şi în prezent, de o relaţie bolnăvicioasă care nu te lasă să iubeşti şi nici sufletul să fie liber şi zburdalnic către noi şi noi meleaguri.

De fapt, există posibilitatea ca aceste relaţii trecute să te bombardeze cu diverse semne şi să-ţi atragă atenţia mai degrabă la ce ai de pierdut decât la ceea ce trebuie să oferi şi să primeşti.

Peste toate, trebuie să ştii că pentru a experimenta iubirea sănătoasă este necesar să găseşti şi cheia de la fericire; aşa vei avea sentimentul că relaţia îţi oferă un scop şi un înţeles în viaţă.

Woman hands in light teal knitted mittens are holding a beautiful glossy red heart in a snow background. Love and St. Valentine concept.

Nu te iubeşti destul

Iubirea faţă de alţii este foarte bazată pe percepţia ta asupra iubirii, în general, ce poate fi extraordinar de experentialã. Dacă ştii cum se simte iubirea adevărată şi cât de transformativã poate fi, poţi să iubeşti mult mai repede, cu mult mai puţin efort decât cei din jurul tău.

Dar dacă nu te iubeşti, vei conta în totalitate numai pe alte persoane pentru a-ţi alimenta sufletul. Iar aşa vei determina de una singură cât de neîmplinită eşti în momentul în care partenerul “nu-ţi oferă” ceea ce meriţi, ceea ce aştepţi şi ceea ce ai nevoie. Când laşi alţi oameni să controleze cam câtă iubire trebuie să experimentezi, vei colecta mult mai puţine momente care să te informeze şi care să te facă să înţelegi ce înseamnă dragostea şi iubirea sănătoasă şi mai puţin sănătoasă.

Problemele în cuplu nu sunt doar legate de sentimente

O relaţie vine şi cu nenumărate probleme şi tensiuni care te fac să te întrebi în fiecare zi “de ce?”. Ei bine, la sfârşitul unei zile nu contează de câte ori te-ai enervat, cine a făcut mâncare şi cine a adus banii în casă, ci mai degrabă se pune în balanţă sentimentele pe care le ai vis-à-vis de persoana de lângă tine şi de relaţie in general deoarece, fericirea se întâmplă la orice vârstă şi indiferent de problemele existente în jurul vostru.

An attractive young girl falling in love standing in a crop field with her arms outstretched and eyes closed enjoying freetime

Continue Reading
You may also like...

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top