4 branduri sud africane pe care trebuie neapărat să le ştii

Fashion

4 branduri sud africane pe care trebuie neapărat să le ştii

De-a lungul ultimilor două decade, talentul în materie de modă, în Africa de Sud a prins contur în rândul tinerilor, ieşind pe piaţă din ce în ce mai mulţi şi chiar cu acces în tot ceea ce înseamnă internaţional. Sunt foarte multe branduri de care puţini ştiu, puţini dintre cei pasionaţi şi cei care se află în acest domeniu, lucru cât se poate de ruşinos.

Având în vedere că aceşti designeri oferă o linie vestimentară casual şi couture şi în mod constant împing totul dincolo de bariere, dincolo de limite, ne-am gândit să îţi prezentăm unele din acele branduri sud africane ce trebuie neapărat să se facă auzite şi cunoscute chiar şi la noi în ţară.

6788479569_3b70a5a309_b

David Tlale

Acesta este designerul ce a câştigat deosebit de multe premii şi are o casă de modă renumită în Africa de Sud, cunoscut fiind după arta lui glamorous. Cu o iubire pentru dramă, brandul prezintă foarte multe detalii sculpturale, aplicări diversificate şi provocări în materie de texturi şi exact din toate aceste motive a trezit interesul la nivel mondial celor din breasla sa.

David este primul designer african ce a fost prezent la Mercedes Benz Fashion Week New York în anul 2012 şi de atunci el şi-a mai făcut apariţia la încă 5 sesiuni tot în acelaşi oraş.

Thula Sindi

Când vine vorba de branduri sud africane, trebuie să fi auzit de Thula având în vedere că şi-a lansat propriul brand după numele său, în 2005. Thula îmbrăţişează modernismul, simplicitatea şi tot ce este sofiscticat. După ce a absolvit şcoala de arte, aceasta a primit un job ca şi designer la Vlisco, o companie daneză de textile. S-a dezvoltat singură şi a ajuns să facă parte din linia designerilor de la Fashion Week South Africa din anul 2006.

După acest succes, designerul a început să călătorească pentru tot în lume: Paris, Roma, Hong Kong,, Washington, New York, printre altele. În anul 2012 a fost numită designerul anului în Africa de Sud iar în 2013 a fost adăugată în lista Forbes 30 under 30: Africa’s Best Young Entrepreneurs.

Selfi

Celeste Arendse este creierul din spatele etichetei ce dăinuie şi face regulile vestimentare în Cape Town, Selfi. Celeste, a absolvit şcoala de arte şi a început ca şi manager pentru cei de la Kluk CGDT. După un an în care a început să-şi dezvolte propriul brand, Celeste a lansat prima colecţie pentru femei, în 2010. Şi Celeste şi-a făcut apariţia la Mercedes Benz Fashion Week, însă de această dată în Cape Town şi în Johannesburg în 2015.

MaXhosa by Laduma

Laduma Ngxokolo este unul dintre cei mai recunoscuţi designeri din Africa. Când luăm în considerare anumite branduri de pulovere, geci, jachete, paltoane, acesta ar trebui să ne vină primul în minte- bineînţeles dacă ne permite buzunarul.

Încă din 2011, acesta a început să primească foarte multe şi variate premii reuşind să se bage sub pielea şi în inima tuturor iubitorilor de fashion din întreaga lume. Eticheta, în mod curent se găseşte mai mult în Cape Town, Johannesburg, Londra şi Tokyo.

6788481385_a9394dd141_b

More in Fashion

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top