Femini.ro

5 motive pentru care ar trebui să vizitezi India

Să călătorim!

5 motive pentru care ar trebui să vizitezi India

India este o ţară mare, o ţară uimitoare ce are o varietate de condiţii climatice combinate cu diverse tipuri de faună şi floră. Altfel, putem vorbi despre o mulţime de civilizaţii hinduse deoarece India este recunoscută după mixajul cultural şi moştenirile ce dăinuiesc încă din vremurile preistorice.

Dacă alegi să vizitezi India, cu siguranţă vei pleca bogat cu multe amintiri şi experienţe pe care nu le vei uita toată viaţa.

Articolul scoate în evidenţă doar 5 motive principale pentru care ar trebui să alegi să vizitezi India- hai să vedem împreună despre ce este vorba.

Taj Mahal

Taj Majal-ul ar trebui să fie primul motiv care să te îndemne să alegi această destinaţie.

Taj Mahal-ul ce are o structură extraordinară, construit de Mughal Emperor Shah Jehan ca şi cadou pentru soţia sa, Mumtaj Mahal, a fost introdus încă din cele mai vechi timpuri printre cele Şapte Minuni ale Lumii.

Religia

În al doilea rând, India este o ţară bogată când vine vorba de spiritualitate. Aici se află unii sfinţi consacraţi, precum, Buddha şi Mahavira, doi dintre cei ce au dat startul şi au dezvoltat conceptul de spiritualitate. În India, hinduismul nu este doar o religie ci un mod de a trăi.

Sunt multe oraşe spirituale în India care în mod automat vor umple un gol în sufletul tău; un exemplu bun este Varanasi şi oraşele de la porţile Gangelui.

Yoga

Al treilea motiv pentru care trebuie să vizitezi India, este experienţa pe care ţi-o oferă această practică- yoga. Aceasta este cunoscută a fi originară din India şi atrage chiar şi celebrităţi din toată lumea ce sunt în căutare de o satisfacţie spirituală majoră. Yoga este o terapie psihică şi mentală ce transformă mintea şi corpul într-o stare de echilibru total.

Rajasthan

Al patrulea motiv, mai ales pentru familiile cu copii, este Rajasthan-ul, ce este cunoscut a fi tărâmul neînfricatei şi curajoasei prinţese Rajput. Vederea este absolut deosebită şi include Jaipur, “Oraşul Roz”, Udaipur, “Oraşul Apelor”, Jaisalmer, “Oraşul Auriu” şi Jodhpur, “Oraşul Albastru”.

Un tren vă va duce către toate aceste destinaţii şi cu siguranţă veţi rămâne cu o grimasă de exaltare pe chip şi cu câteva amintiri minunate.

9238778547_b941c2e7dc_h-compressor

Viaţa în sălbăticie

Ultimul şi nu cel din urmă motiv este contactul cu animalele sălbatice; India dispune de diverse gradine zoologice şi habitaturi naturale pentru adăpostirea specimenelor exotice. S-au depus foarte multe eforturi când vine vorba de prezervarea diversităţii de animale şi plante pentru a le asigura supravieţuirea în continuare.

Mai mult decât atât, locuitorii şi cei ce au grijă de animale, au metode extraordinare de a le integra pe acestea în viaţa de zi cu zi, fără prea multe eforturi şi de a le prezenta turiştilor într-un mod deloc stresant.

De exemplu, elefanţii sunt “folosiţi” pentru transport, călătorii, în oraşe precum Mumbai şi New Delhi, aşa cum nu mai poţi vedea niciunde în lume.

Sanctuarele existente în aceste oraşe sunt cotate a fi printre cele mai interesante şi mai frumoase din lume.

Continue Reading
You may also like...

More in Să călătorim!

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top