Femini.ro

7 trucuri de înfrumusetare stranii

Întreţinere

7 trucuri de înfrumusetare stranii

Femeie fiind, ai mereu nevoie să arăți cât mai bine. Doar că uneori, fie că te grăbești, fie că nu ai prin preajmă tot ce îți trebuie…ai nevoie de niște trucuri de înfrumusețare care să meargă, să fie rapide și să aibă efectul scontat. Însă tu nu ești nici chimistă, nici specialistă în alte științe complicate. Ai nevoie de lucruri simple care să funcționeze și care să îți ofere maximum de efect într-un timp cât mai scurt. Și stii ceva…s-ar putea să constați că produsele pe care le ai prin casă sunt mai eficiente decât cele mai scumpe tratamente cosmetice la care te-ai putea gândi!

Cum ar fi dață ți-am spune că un cartof  îți poate ascunde orele de somn pierdute sau că folosind cafeaua obișnuită ai putea să ții celulita la distanță sau că pur și simplu nu mai trebuie să aștepți să ți se usuce oja? Acestea sunt cu adevărat…

Trucuri de înfrumusețare rapidă

Așa că azi ne-am gândit să îți oferim șapte astfel de trucuri de înfrumusețare cam stranii dar care chiar funcționează. Ce zici, ai curajul să le încerci?

1. Ochii umflați și cartofii

Dacă ai ochii umflați după o noapte cu prea puține ore de semn, curăță și taie în două un cartof. Pune jumătățile peste ambii ochi și lasă-le să acționeze vreme de 10-15 minute. Cartoful va hidrata și răcori ochii, reducând simptomele de ochi umflați și readucându-ți farmecul în ochii obosiți.

2. Părul tău are nevoie de un tratament cu…maioneză

Desigur, poate că nu are chiar aceeași eficiență cu cea a unui tratament profesional, dar maioneza este totuși soluția ideală dacă te grăbești și nu ai alte soluții. Las-o să acționeze 20 de minute și apoi spală bine părul. Pentru o acțiune și mai eficientă, dă drumul la feon și încălzește maioneza.

3. Cafeaua și celulita

Nimic nu este mai inestetic decât celulita iar culmea, multe dintre tratamentele care ar trebui să o elimine par să fie aproape ineficiente. Nu-i așa că e frustrant? Ei bine, s-ar putea să ai nevoie de o frecție cu boabe de cafea măcinate. Nu prea contează soiul iar logica e foarte simplă: cafeina va stimula celulele pielii iar frecția cu cafea măcinată va elimina și toate bucățelele microscopice de piele moartă. Prin urmare, nu numai că vei beneficia de un tratament anticelulitic natural dar te vei alege și cu un ten mai curat.

4. Oja și frigiderul

N-ai observat uneori că oja nu se usucă uniform? Asta pentru că locul unde îți ții cosmeticele este puțin prea călduros. Oja conține un solvent ce se evaporă mai repede la căldură. Prin urmare i-ați colecția de oje și fă-i loc în frigider, pe unul dintre rafturile mai de jos. În felul acesta solventul se va evapora mai încet iar pigmentul se va fixa uniform pe unghii.

5. Adio fețelor roșii

Îți place să alergi dimineața dar după aceea ai parte toată dimineața de o față roșie de se sperie toți de tine? Nici o problemă, ia o tabletă din antihistaminicul favorit și totul va trece ca prin minune.

6. Remediu ieftin pentru uscarea rapidă a ojei

Și pentru că am vorbit mai devreme de ojă…Nu-i așa că este enervant să stai minute întregi cu degetele în aer ca să nu se ia culoarea de pe unghii? Da, aceea este o problemă frustrantă, mai ales atunci când te grăbești dar nu-ți fă griji, există o soluție și pentru tine: bagă vârfurile degetelor în apă rece și așteaptă trei minute. Oja se va întări ca prin minune și tu te vei putea mișca în voie.

7. Mascara cu contur de lingură

Când vrei să poți folosi mascara repede și fără greșeli, ia o lingură de plastic și așează marginea curbată peste pleoapă în așa fel încât să poți aplica mascara repede și fără pete supărătoare de la excesul de mascara.

Ne-am bucura să auzim și alte idei de la tine, dacă cumva folosești trucuri de înfrumusețare stranii sau neobișnuite dar care te salvează în situațiile limită.

More in Întreţinere

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top