Ai auzit de sexul tantric?

Relaţii

Ai auzit de sexul tantric?

Sexul tantric este ceva de care ai auzit cu siguranță, dar la fel de sigur este că nu știi pe de-a întregul ce este și cât de minunat poate fi dacă experiementezi așa ceva împreună cu partenerul tău. Pentru că aici nu este vorba nici de vreo poziție specială și nici de cine știe ce ”jucării” ci de ceva cu totul nou. Inspirată de filozofia indiană, această formă de manifestare sexuală diferă de orice ai mai fi încercat până acum.

Sexul tantric merge în adâncime, până la baza relației tale sexuale și o schimbă în nucleul ei. Vei experimenta lucrurile într-un mod cu totul diferit, cu mult mai profund și cu un accent pus pe senzații. Iar ceea ce este cel mai important e că odată ce l-ai descoperit nu vei mai vrea să te întorci la trecut. Sexul alături de partenerul tău va deveni mai bun iar tu vei fi mai fericită alături de el.

Sexul tantric sau cum să faci dragoste absolută

Probabil că înainte de a intra în detalii ar trebui să definim sexul tantric. Iar pentru asta trebuie să vedem ce este Tantra, adică o abordare meditativă (a sexului în cazul de față) care pune accentul pe absolutul prezent. Dacă vrei să ajungi la acest nivel, trebuie să renunți să te mai gândești la orice altceva în afara clipei pe care o împarți cu iubitul tău. Nu contează cât de satisfăcuți sunteți voi, nu contează cât mai ai până la momentul când vor începe să explodeze artificiile plăcerii, de fapt nu mai contează nici vasele nespălate din chiuvetă (sic). Totul se pierde, totul dispare și tot ce rămâne este senzația pe care o ai în acea clipă. Creierul tău pune stop la tot ceea ce făcea până acum iar corpul se poate bucura pe deplin de plăcerile și senzațiile sexualității voastre.

Aprinde-ți simțurile

sex tantric

Data viitoare când voi doi sunteți singuri în pat, încercați ceva diferit… Nu vă aruncați unul asupra celuilalt și nu încercați rețeta obișnuită de a face dragoste. În schimb, străduiți-vă să vă concentrați întreaga energie pe ceea ce simțiți fiecare în parte și unul pentru celălalt. Nu este ușor de la bun început și cu siguranță nu este ceva ce ați mai încercat până acum. Dar cu puțin exercițiu vă va fi mai ușor.

Începeți prin a vă concentra atenția unul asupra altuia, armonizându-vă ritmul respirației. Este un exercițiu ce trebuie desfășurat în intimitate și nu trebuie limitat doar la sexul propriu zis. Puteți să exersați în fiecare zi acest tip de meditație, având grijă să nu scăpați nici o senzație și nici o emoție de moment. Doar știi ce se spune: cuplurile care respiră împreună…termină împreună.

Micile plăceri

mici placeri sexuale

O altă formă de pregătire tantrică este legată de momentele pe care le petreci împreună cu partenerul tău. Oferiți-vă reciproc mici plăceri: un masaj al picioarelor sau al umerilor spre exemplu. Ajută-l să înțeleagă ce vrei, ce îți place și ce simți, nu te feri să îi dai indicații. Și mai ales, nu îl lăsa  doar pe el să facă toată munca. Răspunde-i cu aceeași ”monedă” și oferă-i o doză cel puțin egală de plăcere. Iar de aici…ei bine, lasă lucrurile să curgă.

Secretul este să nu compari sexul tantric cu nimic altceva, cu nici o experiență anterioară. Și nici nu trebuie să te gândești la viitorul apropiat, chiar dacă orgasmul ce va să vină ar putea fi literalmente cel mai bun din viața ta.

Continue Reading

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top