Femini.ro

Ce au de spus celebrităţile despre preşedinţia lui Trump

Monden

Ce au de spus celebrităţile despre preşedinţia lui Trump

 

Aşteptarea a luat sfârşit; în final ştim şi noi care este următorul preşedinte al Statelor Unite, deşi ne cam pare rău, până şi nouă, după Obama. Ei bine, ştim de pe site-urile de socializare că unele vedete l-au susţinut pe Trump- Stacey Dash şi Stephen Baldwin însă mult mai multe sunt cele care au stat pe tot parcursul campaniei lângă Clinton (Madonna, Lady Gaga) şi acestea din urmă nu au lăsat ocazia de a-şi exprima dezamăgirea să le scape printre degete, ori de câte ori au avut oportunitatea încă de atunci.

Emma Watson

„Astăzi voi merge să-i duc cărţile lui Maya Angelou şi voi lua metroul, prin New York. Mai apoi voi încerca să lupt şi mai tare, şi mai mult pentru toate lucrurile în care cred”, a postat aceasta pe data de 9 noiembrie pe Twitter, alături de o poză sugestivă.

Amy Schumer

Amy Schumar, cea care a fost surprinsă de papparazzi în momentul în care spune că va părăsi ţara dacă Trump va fi ales, a fost extraordinar de verticală într-un post pe reţelele de socializare:” Îmi pare rău pentru Clinton şi pentru toate persoanele deştepte, inteligente pe care le iubesc şi care ştiu ceea ce este bine; plâng pentru persoanele care s-au mulţumit cu nişte şepci lucioase şi au crezut în fraze luate de pe internet.”

2636384693_270169476b_b

Neil deGrasse Tyson

„FYI: Manhattan-ul, locul în care Trump este cunoscut cel mai bine- locul în care a copilărit, a crescut, a muncit pentru o bună parte a vieţii lui, i-a oferit doar 10% din voturi. Ce să înţelegem din asta?”, postat pe data de 9 noiembrie 2016, pe Twitter.

Jesse Williams

Şi Jesse era şi este un susţinător activ al lui Hillary aşa că s-a văzut nevoit să-şi încurajeze fanii cu privire la veştile surprinzătoare primite: „Fii obosit, este în regulă. Fii furios. Fii onest şi preocupat de viitorul tău. Dar, să nu-ţi fie frică. Odihneşte-te. Eşti în regulă. Eşti în siguranţă. Adună-te. Construieşte. Cunoaşte-ţi persoanele de lângă tine şi fii creativ în continuare.”

Anna Kendrick

„M-am trezit cu sentimentul că am avut un coşmar incredibil; după care am început să plâng din nou. Mantra: nu sunt singură, nu suntem singuri.”, a postat actriţa pe Twitter.

Sarah Hyland

„Ca şi femeie, de când Trump a început să candideze pentru poziţia de preşedinte, am observat o creştere a numărului de atacuri, de asalturi la adresa mea, pe reţelele de socializare şi nu numai. Mă întreb, oare de ce?”

Gabrielle Union

„Mi-e frică, însă voi lupta aşa cum voi crede de cuviinţă mai bine deoarece Trump nu-mi va ucide spiritul. Speranţa îmi alimentează focul din inimă şi voi căuta să fac schimbarea pe care doresc să o văd în ţara mea.”

Ben Stiller

„Acum este momentul să mergem mai departe şi să sperăm că ţara noastră îşi poate reveni. #seriously #positivity #Hilary #respect #kindness”, a postat acesta pe Twitter şi Instagram.

Chelsea Handler

„Condoleanţele mele preşedintelui Obama şi primei doamne; vom ţinti către culmi înalte. Poate nu v-am onorat până acum, însă în viitor o vom face.”

17456214592_591334b62a_h

More in Monden

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top