Femini.ro

Ce cred bărbaţii, cu adevărat, despre sexul la prima întâlnire

Relaţii

Ce cred bărbaţii, cu adevărat, despre sexul la prima întâlnire

 

Cred că sexul la prima întâlnire este unul dintre cele mai deschise subiecte cu privire la intimitate în ultimii ani, mai ales din cauza faptului că fiecare prezintă câte o opinie diferită despre acesta. Jumătate dintre persoanele intervievate va spune: Niciodată să nu faci sex la prima întâlnire! De ce ar dori să ia bărbatul „toată vaca” dacă poate primi lapte pe gratis? Pe când cealaltă, total nepăsătoare: Uh, cui îi pasă? Dacă vrei s-o faci, fă-o!

Îţi este permis să crezi orice doreşti despre aceste fapte şi mai ales, să faci ceea ce te face să te simţi bine, confortabilă, cu tine însăţi dar şi cu alegerile pe care le-ai făcut.

Acestea fiind spuse- cu toate că nu ar trebui să-ţi pese de ceea ce cred ei- sau poate eşti curioasă, ca şi mine, haideţi să vedem împreună care sunt părerile sincere ale bărbaţilor cu privire la sexul la prima întâlnire:

Este un lucru bun

„Pentru mine, înseamnă că efectiv suntem atraşi unul de celălalt. Ce facem după toată acţiunea determină dacă ea este, sau nu, material de iubită. Niciodată nu am putut să înţeleg ce înseamnă- îmi pierd respectul– deoarece sexul este ceva amuzant, ceva natural şi o femeie nu ar trebui să primească anumite stigmate doar din cauză că şi ea a dorit să facă sex.”

Man pointing gun at laptop

Femeile folosesc sexul la prima întâlnire ca şi o scuză

„În experienţa mea, ideea de a face sex prea repede, prea devreme face un bărbat să fie mult mai puţin interesat deoarece este şi o scuză pe care femeile o folosesc pentru a evita realitatea dură că tipul de lângă ele nu le place atât de mult. Sunt foarte multe care nu pot face faţă respingerii şi nu pot accepta faptul că trebuie să îmbunătăţească ceva la ele pentru a ne face pe noi atenţi şi interesaţi, aşa că dau vina pentru eşecul lor pe foarte multe lucruri irelevante că şi –a dorit să facă sex cu mine încă de la prima întâlnire, înseamnă că nu doreşte ceva serios de la mine, nesimţitul!”

La prima întâlnire nu-ţi poţi da seama dacă există posibilitatea de a avea o relaţie

„Nu m-aş gândi la o relaţie serioasă cu o femeie dacă nu am face sex şi nu am fi petrecut destul de mult timp împreună. Mă confrunt cu această întrebare din partea femeilor şi efectiv nu ştiu cum să le răspund. Cum te poţi decide dacă abia o cunoşti? Aşa că nu, să fac sex la prima întâlnire chiar nu afectează în vreun fel dorinţa mea de a avea sau nu, o relaţie. Singurul lucru care o face este dorinţa mea de a mai face sex din nou.”

Prieteni cu beneficii

„Pentru mine, sexul la prima întâlnire în mod clar, pune o femeie în categoria –prieteni cu beneficii- deoarece, da, ştiu, nu sunt extraordinar de special sau am dotări ieşite din comun însă, dacă am reuşit să o conving să facă sex cu mine din prima, sunt sigur că va ceda la fel de repede oricui.”

Arată că ştie ce vrea

„Este o femeie hotărâtă; în nici un caz n-aş fi ieşit la întâlnire cu ea dacă eu personal n-aş fi văzut sexul ca fiind o posibilitate în viitorul apropiat.”

man and women laying on a bed

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top