Ce înseamnă dragoste la prima vedere?

Entertainment

Ce înseamnă dragoste la prima vedere?

 

Este frumos să crezi în dragoste la prima vedere, să speri că bărbatul visurilor tale va da peste tine în momentul în care conduci sau efectiv treci strada făcând şi purtând cel mai banal lucru, însă, puţini sunt cei norocoşi, spun specialiştii.

Lăsând deoparte fanteziile create de pe urma filmului „The Notebook”, când vine vorba de dragoste la prima vedere părerile sunt cât se poate de împărţite.

Pentru a afla exact ce trece prin mintea unui bărbat în momentul în care se îndrăgosteşte la prima vedere, am întrebat câţiva dintre cititorii noştri şi iată care au fost poveştile lor:

Am avut un sentiment de „Oh, Doamne Dumnezeule!”

„Când eram în facultate, am văzut o fată pe hol şi am avut acest sentiment. Nu am vorbit cu ea imediat dar am aflat cine este şi am găsit-o pe Facebook. Nişte prieteni comuni au organizat o întâlnire şi eu m-am trezit a fi mai emoţionat ca oricand. Abia, abia dacă ne-am adresat două cuvinte, după care, a doua zi i-am dat mesaj şi am invitat-o în oraş.

Ne-am întâlnit şi a funcţionat; încă suntem împreună şi o voi cere de soţie de sărbători.”

Couple outdoors laughing

Am văzut-o pe o reţea de socializare acum câţiva ani

„A fost dragoste la prima vedere şi chiar dacă s-a întâmplat în mediul online, pentru mine contează. Am citit toate informaţiile despre ea, de pe profil şi m-am asigurat că încorporez aceste informaţii în mesajul ce urma să i-l trimit.

Mi-a răspuns la mesaj în cele din urmă şi am fost împreună aproape un an. Ne-am despărţit acum câteva luni însă, ea chiar m-a făcut să cred în dragoste la prima vedere.”

M-am îndrăgostit de femeie ce stătea două scaune mai încolo

„În prima mea zi la noul meu job m-am îndrăgostit nebuneşte de femeia care era la depărtare de două scaune de mine. Nu am făcut nimic vreme de 8 luni cu toate că munceam aproape în acelaşi birou, însă, am devenit prieteni destul de buni. Când a fost transferată, încă vorbeam şi chiar ne petreceam timpul împreună din când în când.

Am început să ne întâlnim aşa, la distanţă însă în scurt timp lucrurile au avansat. Nu dorea să se mute unde munceam eu iar eu nu doream să-mi las job-ul aşa că, atunci am învăţat că sunt momente când iubirea nu cucereşte chiar totul.”

I-am dat mesaj mamei şi i-am zis că am întâlnit femeia cu care urmează să mă însor

„Într-o seară la o petrecere eram atât de beat încât am văzut o femeie şi am crezut că-mi curge ceva din gură numai când mă uităm la ea. Nu am vorbit cu ea prea multe însă, am decis că voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a o vedea din nou.

I-am dat mesaj mamei mele şi i-am spus că mi-am întâlnit aleasa. Asta nu s-a întâmplat, însă ne-am îndrăgostit nebuneşte. Nu mai suntem împreună şi nu cred că voi înceta vreodată să o mai iubesc- chiar dacă este şi puţin.”

Laughing couple in ice skates talking outdoors with snow on background

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top