Ce-l face să-şi piardă interesul, în funcţie de zodia lui

Horoscop

Ce-l face să-şi piardă interesul, în funcţie de zodia lui

 

Berbec- „Sunt îndrăgostită de tine”

Nativul zodia Berbec este deosebit de pasionat de aproape orice-i iese în cale şi bineînţeles că asta include şi sexul. Este o persoană entuziastă şi aventurieră şi-şi pierde interesul când partenerul este asemenea lui.

Taur- „Fostul meu…”

Orice fel de discuţie cu un Taur în care este implicat vreun fost, îi distruge starea de spirit a acestuia. Nativul Taur îşi pierde interesul deoarece este o persoană posesivă şi geloasă şi urăşte să fie comparat cu vreun fost în orice mod.

Gemeni-„M-am plictisit”

Plictiseala este actul suprem de prostie la care a-i putea să ajungi când vorbeşti cu un nativ Gemeni. Dacă spui că te plictiseşti, va interpreta că el este plictisitor şi nu eşti capabilă să-i faci faţă; chiar şi în pat este valabil.

800-6224-7

Rac- „Am nevoie de puţin timp singur”

Timp singur este diferit de tot ceea ce crede şi interpretează un nativ Rac care-şi va pierde interesul total deoarece va simţi că doreşti să te despărţi şi nu va mai avea încredere în tine pentru a-şi împărtăşi sentimentele.

Leu- „Te-ai îngrăşat?”

Să nu-i pui această întrebare, în orice context şi circumstanţă, unui nativ zodia Leu, cu privire la corpul lui deoarece o va privi ca şi o insultă. Leul poate fi deosebit de vanitos şi dacă spui ceva cu privire la fizic, doar dacă nu este vorba de ceva evident, compliment, a terminat-o cu tine.

Fecioară- „A fost ok.”

Nativul zodia Fecioară lucrează din greu pentru a se asigura că toate lucrurile sunt perfecte. Dacă acesta a făcut tot ce-i stă în putinţă şi recunoştinţa ta e 0, va crede că este mediocru, chiar dacă tu nu aveai o intenţie greşită.

Balanţă-„ De ce ai făcut asta?”

Dacă încerci să-l confrunţi sau să-i spui ceva ce caută ceartă şi deloc armonie,, nu vei face nimic altceva decât să-i impui o portiţă de scăpare din relaţie. Confruntarea îl ajuta să-şi piardă interesul deoarece îl face nervos şi deloc excitat.

Portrait of confident man posing on white background.

Scorpion- să îi spui o minciună

Nu contează cât de mică sau neimportantă ar fi, niciodată să nu minţi un Scorpion deoarece va şti aproape imediat- este un fel de super putere a acestuia. Dacă nu-i spui adevărul, nu numai că nu va mai face sex cu tine, ci nu te va mai dori în viaţa lui şi-ţi va da papucii imediat.

Săgetător- „Nu, nu poţi merge”

Vezi, chestia este că Săgetătorul TREBUIE să meargă; este în sângele lui şi în momentul în care o persoană încearcă să-l controleze, nu poate face faţă şi o va părăsi indiferent de cât de mult ţine la ea.

Capricorn- „Nu poţi face destul de mulţi bani”

Să-i pui sub semnul întrebării capacitatea lui de a fi prosper financiar, nu numai că este total neatrăgător pentru el, dar este şi cel mai dureros lucru ce ai putea să-l spui acestui nativ.

Vărsător- „Eşti băiatul mamei”

Poate nu este cea mai bună idee să vă implicaţi părinţii când doriţi să faceţi sex însă, nici să încerci să-l pui într-o „cutie” nu este o idee strălucită. Nativul Vărsător are tendinţa de a fi unic aşa că dacă-l bagi într-o categorie anume, se va simţi cu totul neatrăgător.

Peşti- „Eşti minunat, însă nu ai talent”

Dacă-i spui asta unui nativ zodia Peşti îţi tai craca de sub picioare deoarece îşi va pierde interesul şi se duce şansa ta de a face sex vreodată cu el.

man and women laying on a bed

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top