Femini.ro

Ce nu va face vreodată o femeie puternică într-o relaţie

Eşti mămică...

Ce nu va face vreodată o femeie puternică într-o relaţie

 

Multe dintre noi îşi amintesc o relaţie nebună în cadrul căreia a acţionat asemenea unei persoane ce nu este tocmai în deplinătatea facultăţilor mintale, însă, aveam o scuză: iubeam. Uitându-ne înapoi, este foarte dificil să ne dăm seama ce anume gândeam în acele momente şi ne e greu să credem că noi eram protagonistele.

Eu una îmi doresc să fiu o femeie puternică, o parteneră mai bună, o fiică impecabilă şi o prietenă căreia să nu-i poţi reproşa vreodată ceva şi din această cauză m-am şi gândit să scriu acest articol, cu speranţa că mai sunt şi alte persoane în aceeaşi situaţie.

Tristul adevăr este că o femeie puternică este foarte dificil să fii, mai ales când esti pusă faţă-n faţă cu o situaţie mai mult decât exasperantă; acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună ce spun şi specialiştii:

O femeie puternică nu analizează orice

Şi în general, persoanele cu tărie de caracter nu stau să analizeze la microscop înţelesul din spatele fiecărei acţiuni făcute de un anumit cunoscut la un moment dat. Ca şi o introvertită ce sunt, mă mândresc cu abilitatea de a căuta înţelesurile mult mai adânci ale vieţii, însă, de foarte multe ori mă trezesc analizând orice! Câteodată un nu, este doar un nu!

Glass of juice in hand of a woman

Nu crede că persoana de lângă o va „completa”

Şi asta din cauză că o femeie puternică este completă, se completează singură în fiecare zi şi caută un partener care să-i întărească aceste calităţi. Dacă este ceva ce am învăţat până acum este că trebuie să-ţi placă propria companie în primul rând, după care să pui o persoană să stea lângă tine toată viaţa.

Nu aduce trecutul în faţă pentru a justifica prezentul

O femeie puternică niciodată nu se va certa în prezent pe tema alegerilor şi greşelilor din trecut, doar pentru a câştiga argumentul. Aceasta va încerca întotdeauna să-şi îmbunătăţească relaţia în momentul actual, în loc să-şi justifice acţiunile aducând întotdeauna în discuţie ceea ce i s-a întâmplat în trecut.

Să  fii o persoană puternică înseamnă să înţelegi, în primul rând că trebuie să trăieşti momentul prezent deoarece trecutul are locul lui, însă, niciodată nu va rezolva problemele de astăzi.

Nu se uită înafara relaţiei pentru a îmbunătăţi relaţia

Aceasta îşi va da tot interesul, va fi devotată şi loială faţă de partener când vine vorba de rezolvarea problemelor. Nu caută o altă persoană pentru a le îndeplini nevoile trecătoare, nu devine distantă şi nu-şi justifică comportamentul printr-o a treia persoana pentru a se simţi mai bine. Nu se angajează vreodată în comportamente distructive pentru a evita inevitabilul.

Comunică non- stop

O femeie puternică va căuta să comunice cu partenerul şi cu cei din jurul său atât în momentele bune cât şi mai puţin bune. Nu evită conversaţiile pe care trebuie cu orice preţ să le poarte. Caută să-şi înţeleagă partenerul în loc să evite topic-uri uşor incomfortabile şi ciudate.

O femeie puternică întotdeauna va privi aceste situaţii ca şi oportunităţi binevenite pentru a-şi îmbunătăţi relaţia în care se află.

business woman spread arms and representing freedom success and winner concept

More in Eşti mămică...

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top