Ce trebuie să ştii când experimentezi sexul dur?

Relaţii

Ce trebuie să ştii când experimentezi sexul dur?

 

Sunt sigură că atunci când veţi auzi de astfel de topic cu privire la sexul dur, multe vor întoarce capul şi/sau vor trece mai departe deoarece chiar dacă suntem în 2016, acesta încă este un subiect tabu.

Ei bine, se pare că sexul dur are loc încă din cele mai vechi timpuri, încă din 400 i. Hr, când a fost scrisă şi Kama Sutra- bineînţeles varianta originală, de către vechii indieni hinduşi şi nu variantele îmbunătăţite şi răs-îmbunătăţite de astăzi.

Aşa că, având o speranţă că între cititoare există şi persoane interesate de acest subiect, haideţi să vedem împreună cam tot ce trebuie să ştii înainte de a experimenta sexul dur:

Palme

Lasă-l să te lovească ori cu palma ori cu un dispozitiv special pentru această activitate ce se găseşte, bineînţeles, la orice sex shop- în partea de jos a fundului, aproape de vagin, spun specialiştii. Când te loveşte fix în acel loc, se transmite o vibratie prin intermediul clitorisului în tot organismul şi în acest mod se aprinde o flacără sexuală.

Tantra veche afirmă faptul că prin lovire se trezeşte „kundalini”, chi-ul sexual sau energia.

Nu-ţi fie teamă şi loveşte-l şi tu o dată pe el deoarece vei fi surprinsă să observi cât de mult îi place.

Young couple on the balcony at a high floor looking at city during sunset

Trasul de păr

Sexul dur nu ar mai fi dur dacă nu ar exista şi trasul de păr, bineînţeles. Sunt foarte multe femei cărora le place acest aspect în momentul în care fac sex; este o mişcare ce se mulează la perfecţie cu poziţia „reverse cowgirl”. Crează o doză de adrenalină şi se eliberează endorfine, explică specialiştii. Doar asigură-te că te prinde de păr însă în apropierea scalpului.

În cazul în care te ia de păr însă de pe la capătul acestuia, de cele mai multe ori este mai mult dureros decât plăcut şi există şi şanse destul de mari să te lase fără el.

Muşcatul

Muşcatul aduce în primă fază mai mult latura noastră primară, animalică, spun specialiştii. Începe cu buza de jos şi mişcă-te înspre sud de aici şi muşcaţi-vă unul altuia anumite părţi uşor, după care, cu permisiunea lui, poţi trece la ceva mai serios.

Preia controlul

Să fii ridicată pe sus şi aruncată în pat poate fi deosebit de sexy însă, pentru femeile ce deţin funcţii de conducere, ce prezintă o personalitate puternică sau chiar pentru mămicile obişnuite să controleze totul, poate fi cât se poate de excitant că din când în când să preia controlul.

Sexul este despre pierderea inhibiţiilor şi gândurilor ce te înconjoară iar câteodată este cel mai uşor să ai în preajmă o persoană care te lasă să preiei controlul când simţi că-ţi ieşi din minţi.

Din nou te sfătuiesc să vorbeşti dinainte cu partenerul; dacă ai undă verde, leagă-l de pat şi fă-ţi de cap aşa cum îţi face mare plăcere.

Nu ar strica, de ce nu, ca din când în când să faceţi şi schimb de roluri pentru a va intensifica toate aceste sentimente şi trăiri.

Portrait of amorous young couple in bed

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top