Cei mai buni parteneri pentru zodia Balanţă

Horoscop

Cei mai buni parteneri pentru zodia Balanţă

 

Nativii zodiei Balanţă împărtăşesc iubirea şi sunt compatibili cu persoanele care prezintă aceleaşi aprecieri şi aferenţe ca şi ei; peste toate, este guvernat de planeta Venus.

Iubirea, sexul şi banii merg mână-n mână pentru acest semn zodiacal.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem în cele ce urmează, împreună care sunt cei mai buni parteneri pentru zodia Balanţă:

Bărbatul Balanţă şi femeia Berbec

Relaţia dintre aceste două semne zodiacale va fi plină de tot ceea ce înseamnă provocare, la toate nivelele la care v-aţi fi putut gândi vreodată. Este nevoie de un efort complet din partea ambelor părţi pentru a crea iubire adevărată. Când un bărbat Balanţă se întâlneşte cu o nativă a zodiei Berbec, lucrurile pot fi incredibil de interesante. Cu toate acestea însă, aceste două semne nu au nimic în comun; ea poate fi posesivă şi doreşte să fie regina tuturor semnelor zodiacale, inclusiv a partenerului sau. Singurul lucru pe care-l poate oferi femeia Berbec partenerului sau este o grozavă aventură iar pentru mai mult, este nevoie de foarte multe compromisuri.

Portrait of a muscular man workout with barbell in gym

Bărbatul Balanţă şi femeia Gemeni

Da, această combinaţie este una dintre cele mai reuşite din tot zodiacul, reprezentând partenerul ideal pentru fiecare dintre cei doi. Aceasta este o relaţie în care cuplul împărtăşeşte tot ce ţine de chimie fizică, emoţională şi mentală. Când vine vorba de sex, cei doi efectiv nu se mai pot opri din nimic. Ar putea face faţă obstacolelor ce le apar în cale pe tot parcursul vieţii doar dacă fac faţă problemelor împreună şi discuta.

Bărbatul Balanţă şi femeia Leu

Aceasta este o poveste de dragoste clasică; nativul Leu va aduce în relaţie incitarea, amuzamentul, voia bună iar partenerul Balanţă se va hrăni cu toate acestea alimentând iubirea ce i-o poartă. Să fii diplomat este cheia pentru succes în acest caz, în această legătură dintre ei doi. Ambii vor reuşi fără probleme să primească ceea ce-şi doresc înafara relaţiei şi pot menţine un nivel de respect ce este necesar pentru a controla direcţia parteneriatului lor.

Bărbatul Balanţă şi femeia Balanţă

Aceasta este una dintre cele mai bune şi frumoase relaţii, aşa cum se întâmplă şi în majoritatea cazurilor în care interlocutorii sunt doi nativi ai aceluiaşi semn zodiacal. Când sunteţi îndrăgostiţi unul de altul, amândoi iubiţi să petreceţi cât mai mult timp împreună deoarece adoraţi aceleaşi lucruri în viaţă după care vă axaţi întreaga existenţă.

Niciodată nu vă veţi certa din cauză că evitaţi conflictele, cu orice preţ, orice ar fi- bineînţeles, pe cât este posibil. Puteţi găsi cu uşurinţă fericirea adevărată în cadrul acestei relaţii când înţelegeţi trăsăturile pozitive şi negative ale partenerului şi viceversa.

Bărbatul Balanţă şi femeia Vărsător

Comunicarea este excelentă între voi doi; sunteţi acel cuplu care este întotdeauna în centrul atenţiei şi care face atmosferă la petreceri şi evenimente. Vă distraţi de minune, sunteţi spirite libere şi nu vă place să fiţi ţinuţi locului. Vă veţi înţelege foarte bine, veţi petrece foarte mult timp împreună. Când vine vorba de iubire şi romantism, personalitatea bărbatului Balanţă este cea de mare ajutor deoarece va găsi mereu modalităţi de a o atrage pe partenera sa cât mai multă vreme în relaţie.

man and women on computer at home

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top