Cei mai buni parteneri pentru zodia Capricorn

Horoscop

Cei mai buni parteneri pentru zodia Capricorn

 

Cel mai bun partener pentru zodia Capricorn este bineînţeles, de departe, o persoană dispusă să-l tolereze deoarece este cel mai practic şi ambiţios semn zodiacal.

Nativul zodiei Capricorn este loial şi prezinte puncte de vedere neconvenţionale, prezentând şi o dorinţă nestăvilită de a forma un cuplu însă la un nivel cu mult prea serios pentru unele semne zodiacale.

În iubire, de foarte multe ori este rezervat deoarece vede aceasta uşor depăşită.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt cei mai buni parteneri pentru zodia Capricorn:

Scorpion

Atât nativii zodiei Capricorn cât şi Scorpion, sunt cât se poate de pasionali şi de emotivi. Ambii sunt firi sexuale, ambiţioase şi doresc să experimenteze absolut orice. Sunt asemenea unor magneţi care se atrag reciproc atât la nivel sexual cât şi emoţional. De fapt, interesele sexuale intense ale Capricornului sunt de cele mai multe ori bine reflectate prin prisma Scorpionului sexual. Pentru acesta, Capricornul este asemenea unui joc.

Fiecare strat îl intrigă din ce în ce mai mult iar această apropiere uşoară şi nu brutală îl face pe nativul Capricorn să se simtă mai comfortabil ca oricând. Nativul zodiei Capricorn în dragoste are un start destul de domol, însă, este mai mult decât fericit să avanseze în momentul în care simte că partenerul este ceea ce trebuie.

Dacă nativul zodiei Scorpion poate arăta o parte a sa mai cu picioarele pe pământ, relaţia poate fi una dintre cele mai fructuoase din tot zodiacul.

Man lying in bed smiling

Taur

Atracţia dintre aceste două semne zodiacale este imediată. Ambele fiind semne de Pământ, împărtăşesc aceleaşi păreri cu privire la lume. Fiecare semn se uită după un viitor şi nu după un prezent; ambele văd sexul că ceva mult mai semnificativ decât o acţiune. Aceasta îl va ajuta pe Capricorn să fie mult mai deschis cu partenerul Taur şi aceştia doi pot forma şi pot pune bazele unei fundaţii pentru ceva mult mai măreţ, mai serios. Ambii prezintă o ambiţie pentru ceea ce înseamnă viaţă.

Cea mai mare problemă în relaţie este că ambii pot prezenta o natură deosebit de puternică. Fiecare dintre ei va încerca să conducă relaţia; dacă nativul Capricorn învaţă să se relaxeze, relaţia poate fi de durată.

Fecioară

Nativul zodiei Fecioară este un partener destul de bun pentru Capricorn având în vedere că amândoi muncesc din greu şi sunt concentraţi pe ceea ce şi-au propus. Natura Fecioarei atrage Capricornul deoarece acesta din urmă se va simţi de foarte multe ori ca fiind vinovat pentru modul în care acţionează. Amândoi vor admira persoana de lângă şi vor avea nevoie de aceeaşi stabilitate în relaţie pentru a fi pe deplin fericiţi.

La nivel sexual, nici unul nu prezintă un ataşament puternic, emoţional; ambii, în schimb, se stimulează la nivel intelectual şi din această cauză poate fi o relaţie semnificativă între voi doi deoarece vă trataţi partenerul ca un egal. Cu toate acestea, însă, dacă vreunul dintre voi încearcă să domine în relaţie, să o controleze, celălalt trebuie să se obişnuiască cu acest tratament dur, nu prea apreciat.

Man sitting poolside smiling

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top