Cei mai buni parteneri pentru zodia Fecioară

Horoscop

Cei mai buni parteneri pentru zodia Fecioară

 

Compatibilitatile pentru zodia Fecioară au tendinţa să reflecte ceea ce are nevoie acest semn doar pentru a se simţi în siguranţă şi mai ales, încrezător.

Nativului zodia Fecioară îi place că toate lucrurile să fie perfecte- şi când spun perfecte mă refer la adevăratul sens al cuvântului şi perfecţiune pe toate planurile- inclusiv amoros. Cu toate că o va găsi la un moment dat şi va fi şi multuit, continuă să o caute prin multe alte moduri. Această nevoie de perfecţiune poate fi un total dezavantaj pentru tot ceea ce-şi doreşte să reuşească în viaţă.

Când vine vorba de iubire, zodia Fecioară este cât se poate de ruşinoasă şi de cele mai multe ori încearcă să ascundă acest fapt în spatele unei faţade logice. Adevărul este că, emoţiile puternice îl dărâmă şi-l lasă cu totul vulnerabil şi neprotejat.

Cele mai reuşite combinaţii

Fecioară şi Taur

Nativul zodiei Taur este excelent pentru a forma un cuplu cu nativul Fecioară; pe lângă motivul evident că cei doi împărtăşesc acelaşi element de Pământ, Taurul este destul de stabil încât să-l liniştească pe acesta şi să-l aducă cu picioarele la realitate având în vedere că are tendinţa de a-şi face griji inutil şi de a avea căderi nervoase.

Fecioarei îi place să facă lucrurile pas cu pas, indiferent de ce tip ar fi acestea, însă într-un mod logic, iar spre uimirea lui, nativul Taur nu are absolut nici o problemă.

Mai mult decât atât şi mă simt nevoită să precizez, când vine vorba de iubire, de romantism şi sex, ambii prezintă aceleaşi gusturi.

man and women cuddling indoors

Fecioară şi Rac

Racul este un semn de Apă, aşa cum bine ştiţi până acum şi are tendinţa de a se potrivi de minune cu o Fecioară, chiar dacă acesta este mult prea emotiv. Motivul pentru care cei doi s-ar înţelege este următorul: Racul este dispus să asculte tot ce i se spune, tot ce i se cere a schimba, atâta vreme cât totul vine din gura unei persoane atât de calme şi gentile precum partenerul Fecioară.

Nativului Rac nu-i pasă prea tare că partenerul este un perfecţionist deoarece asta înseamnă că va ajuta în casă iar mediul va fi mai mult decât sigur pentru copii.

Ţin să recomand combinaţia: bărbat Rac şi femeie Fecioară decât invers deoarece, în momentul în care bărbatul se îndrăgosteşte, aşa va rămâne pentru totdeauna, de vreme ce viceversa nu prea este valabilă.

Fecioară şi Scorpion

De cele mai multe ori există o atracţie deosebită între aceste semne zodiacale iar asta în mare parte din cauză că Scorpionul se declară de-a dreptul fascinat de calmitatea şi liniştea pe care i-o poate oferi nativul zodiei Fecioară.

Ambii împărtăşesc aceeaşi iubire pentru frumos şi acordă o mare importanţă căminului. Stilurile de viaţă se contopesc şi petrec timp de calitate alături de familie şi prieteni, însă, la ei acasă.

Ambii iubesc să deţină controlul deoarece doresc ca totul să fie mai mult decât perfect iar asta poate însemna o adevărată problemă deoarece cuplul nu se va decide întotdeauna cu privire la ceea ce semnifică cuvântul „perfecţiune”- noţiunea fiind diferită pentru fiecare dintre ei.

man and women in bed asleep

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top