Cei mai buni parteneri pentru zodia Peşti

Horoscop

Cei mai buni parteneri pentru zodia Peşti

 

Dacă eşti foarte curioasă să afli care sunt cei mai buni parteneri pentru zodia Peşti, atunci te asigur că sunt câţiva factori importanţi pe care să-i iei în considerare deoarece aceştia influenţează compatibilitatea acestui semn zodiacal.

Nativul zodiei Peşti este un visător, iubitor de tot ceea ce înseamnă fantezie, arte şi plăceri simple. Partenerul ideal pentru acesta trebuie să-i împărtăşească aceleaşi calităţi dar să-i asigure şi stabilitatea de care are atât de mare nevoie şi să-l aducă cu picioarele pe pământ ori de câte ori este nevoie.

Nativul zodiei Peşti nu există pentru a rezolva toate problemele lumii ce-l înconjoară ci, mai degrabă pentru a empatiza cu cei care suferă; este un perfecţionist- chiar dacă nu ai spune şi foarte muncitor prin natura sa, însă, va căuta de fiecare dată să scape când simte că eşti mult prea încolţit din toate părţile.

Acest semn zodiacal va fi atras de persoanele care caută ori mai mult înţeles în vieţile lor, mai multă fantezie sau mai multe emoţii şi sentimente.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt cei mai buni parteneri pentru zodia Peşti:

Man camping outdoors

Rac

Aceste două semne zodiacale de apă vor afla mai devreme sau mai târziu cât de multe au în comun şi vor începe să experimenteze încă de la început, ceea ce înseamnă o legătură deosebit de puternică. Nativul zodiei Rac va gravita în jurul naturii artistice şi câteodată misterioase a nativului Peşti, de vreme ce acesta din urmă va aprecia personalitatea simpatică şi empatică a Racului.

Nativul zodiei Rac este ideal pentru viaţa de familie, fiind cel mai bun dintre cele 12 semne zodiacale la acest capitol. Partenerul va iubi această latură a sa şi se va implica din punct de vedere emoţional când va simţi şi i se va cere, mai ales din cauză că nativului Peşti îi lipseşte structura interioară şi are nevoie de ghidare.

Scorpion

Nativul zodiei Scorpion este intens şi profund. Acest semn de apă, semn fix îl va fascina pe săracul Peşti la nesfârşit. Există o atracţie intensă între aceştia doi şi în general se simt extraordinar de bine când sunt unul în preajma celuilalt. Dacă lumea ar fi construită numai din emoţii şi simţiri, acesta da, ar fi cuplul perfect.

Cu toate acestea însă, în lume există şi obstacole, există datorii şi cheltuieli de plătit şi multe alte probleme ce au nevoie de atenţia noastră şi fix la acest aspect, cei doi vor întâmpina probleme. Dar, chiar şi aşa, dacă cei doi sunt dispuşi să strângă puţin din dinţi şi să se maturizeze împreună, se vor bucura de o relaţie de milioane şi cu totul satisfăcătoare pentru ambii.

Fecioară

Semnul zodiacal opus pentru Peşti, este Fecioara; abilitatea acesteia de a se adapta poate ajuta acest semn să înţeleagă şi să-şi exprime răbdarea cu nativul zodiei Peşti asupra curiozităţilor sale emoţionale. Mai mult decât atât, amândoi se pricep să comunice şi pot percepe orice fel de schimbare prin prisma şi cu ajutorul acestei acţiuni. Nativul zodiei Fecioară este foarte ocupat, este un semn exact, însă partenerul va şti întotdeauna când să tacă şi când să-i aducă un zâmbet pe buze după o zi extenuantă.

Man lying in bed laughing

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top