Cei mai buni parteneri pentru zodia Săgetător

Horoscop

Cei mai buni parteneri pentru zodia Săgetător

 

Care sunt cei mai buni parteneri? Asta este o întrebare destul de interesantă, având în vedere că este cel mai liber şi exhibiţionist dintre toate semnele zodiacale.

Haideţi să vedem în continuare câteva dintre caracteristicile zodiei Săgetător şi care sunt semnele care se apropie cât mai mult de inima acestuia.

Să facem cunoştinţă cu Săgetătorul

Voi începe prin a-ţi spune că acesta se va plictisi la culme în momentul în care se va instala rutina în relaţia voastră- de orice fel ar fi aceasta! Nu este acel semn zodiacal care se va mulţumi cu ce are, chiar dacă probabil este şi necesar ci mai degrabă, se va sustrage puţin câte puţin până va ajunge la o schimbare adevărată.

Chiar şi aşa, nativul zodiei Săgetător este destul de responsabil, având în vedere că are o gândire excepţională, rulând după ceea ce-i transmite propria iniţiativă.

Dar şi iubirea pentru călătorii şi libertate ar trebui să o menţionăm. Semnul nu este deloc cel care va fi găsit acasă şi nu-şi va găsi amuzamentul în interiorul acesteia.

Acestea fiind spuse, dilema rămâne: care sunt cei mai buni parteneri pentru un nativ Săgetător?

Portrait of a handsome man stretching hands at gym

Berbec

Iubirea fără frică pentru aventură a nativului Berbec i se potriveşte de minune Săgetătorului. Calităţile sale naturale de leadership prezintă nici un fel de problemă pentru nativul Săgetător. Arcaşului nu îi pare rău să urmeze pe cineva, atâta vreme cât drumul îl duce undeva.

Ambele semne zodiacale sunt respingătoare de tot ceea ce înseamnă reguli şi împărtăşesc o iubire intensă pentru libertate. De vreme ce Berbecul poate fi puţin cam impulsiv şi ne-temperat, Săgetătorul va aduce în casă doza de responsabilitate şi judecată de care este nevoie pentru a rămâne pe linia de plutire din toate punctele de vedere.

Leu

Majoritatea semnelor zodiacale se îndrăgostesc de nativul Leu având în vedere că este atât de iubitor iar caracterului este foarte dificil să-i rezişti. Leul este cel mai sociabil semn zodiacal şi iubeşte să fie în centrul atenţiei tuturor. Niciodată nu va fuge de entuziasm sau de energie iar simţul său creativ va menţine viaţa alături de el deosebit de interesantă.

Ambii sunt creaturi de şi pentru acţiune şi datorită acestui lucru, se înţeleg de minune. Cuplul va călători împreună şi va împărtăşi acelaşi entuziasm pentru arte.

Vărsător

Vărsătorul tipic este prietenul fiecăruia; nativul zodiei este deosebit de generos şi loial când vine vorba de o prietenie sau chiar, în unele cazuri, de o relaţie. Natura intelectuală a Vărsătorului alimentează dorinţa Săgetătorului de învăţare, de cunoaştere, aşa că aceste două semne zodiacale împreună prezintă un potenţial de a excela şi de a se ridica unul pe altul peste noi şi noi culmi.

Vărsătorul se plictiseşte destul de repede şi adoră să călătorească, asemenea Săgetătorului, potrivindu-se de minune la acest capitol. Chiar şi aşa, sunt şi câteva lucruri pe care poate scoate chiar şi un Săgetător din minţi şi anume tendinţa Vărsătorului de a fi în control absolut în momentul în care pleacă de acasă- lucru ce-l face pe primul să nu se bucure prea tare de experienţă.

Young man surfboarding in summer

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top