Cei mai buni parteneri pentru zodia Scorpion

Horoscop

Cei mai buni parteneri pentru zodia Scorpion

 

Nativii zodiei Scorpion sunt mânaţi de cele mai multe ori de presiune, de provocări şi sunt cei mai buni în acele situaţii care îi încurajează şi le permit să se transforme, să se schimbe şi să se maturizeze încă o dată, din nou şi din nou. Acesta este un semn zodiacal care cere un respect incredibil şi sunt persoane impresionante şi care doresc tot ce este mai bun în jurul lor.

Chiar şi aşa, nativii zodiei Scorpion sunt cât se poate de sensibili şi la un nivel cât se poate de adânc, de serios. Ca şi rezultat, sunt unii dintre cei mai iubitori şi dacă îi tratezi cum se cuvine, vei primi foarte multe. Mare atenţie însă, deoarece dacă îi răneşti, niciodată nu te vor ierta şi nu-ţi vor permite vreodată să uiţi acest aspect.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt cei mai buni parteneri pentru zodia Scorpion:

Rac

Cu toate că între aceste două semne zodiacale există foarte multe diferenţe, acestea sunt de tipul care se complimentează reciproc în loc să cauzeze probleme. Natura puternică a Scorpionului îl va ajuta pe firavul şi gingaşul, gentilul Rac să se simtă în siguranţă şi mai ales, protejat- prioritate pentru el. nevoia naturală a Racului de a face pe plac tuturor şi de a fi devotat, de a nu supăra obiectul afecţiunii sale, păstrează tendinţa Scorpionului de a fi gelos, la minim. Da, aceasta este o uniune deosebit de pasională dar şi ideală ce se potriveşte de minune pentru un mariaj.

one healthy young  man play basketball game in school gym indoor relax

Capricorn

Nativul zodiei Scorpion se înţelege de minune cu cel al zodiei Capricorn, excelent chiar şi mai mult decât atât, fac o echipă pe cinste. Răbdarea naturală a Capricornului şi diligenţa să complimentează imaginaţia potentă a Scorpionului şi dorinţa de investiga tot ce i se pare în neregulă. Deasemeni, se potrivesc extraordinar de bine şi când vine vorba de chimie sexuală. Atâta vreme cât Capricornul poate învăţa să înţeleagă şi să accepte nevoia Scorpionului de a domina, această uniune va fi puternică şi mai ales, de foarte lungă durată.

Peşti

Cu toate că aceste două semne zodiacale sunt deosebit de diferite când vine vorba de câteva noi fundamente, diferenţele, din nou, se complimentează şi nu fac valuri. Nativul Peşti care este un visător prin definiţie este mult prea dispus să-i ofere, să-i permită Scorpionului să ia iniţiativa, să se afle la conducerea relaţiei şi chiar aşa va ajunge să se simtă şi mai iubit şi apreciat de posesivitatea acestuia.

Scorpionul va fi deosebit de fericit să aibă grijă de dependentul Peşti şi să compenseze pentru tendinţa sa de a fi indecis. Relaţiile la acest nivel sunt de succes pentru perechea descrisă.

Cele mai nefericite alegeri:

Balanţă: Combinaţia poate începe bazându-se pe o atracţie puternică, însă, aceste două semne zodiacale sunt mult prea diferite pentru a forma un cuplu satisfăcător pentru ambele părţi.

Leu: Nativul zodiei Scorpion este mult prea intens pentru libertinul şi deschisul nativ Leu. Posesivitatea Scorpionului îl enervează la culme iar nevoia de atenţie şi adulaţie a Leului nu este deloc înţeleasă de nativul Scorpion.

Portrait of a man in a car

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top