Cele mai bune cadouri pentru iubitorii de tehnologie

Casa şi grădina

Cele mai bune cadouri pentru iubitorii de tehnologie

 

Tehnologia de astăzi ne face să credem că am păşit cu totul în tot ceea ce înseamnă navă spaţială însă, când vine vorba de cadouri, trebuie să ne conformăm, chiar dacă noi înşine nu suntem nişte iubitoare incredibile.

Cine a spus că adulţii nu primesc jucării de Crăciun?

Am întrebat specialiştii şi aceştia ne-au dat câteva idei de cadouri pentru iubitorii de tehnologie care le va face viaţa mai uşoară şi mai amuzantă.

Căşti wireless

Acestea sunt de preferat pentru cei care iubesc să meargă la sală; şi ca o iubitoare de mişcare pot spune că pentru mine acestea sunt esenţiale având în vedere că de fiecare dată mă cam agăţ în gantere şi alte instrumente de la sală şi sfârşesc cu o durere incredibilă sau cu telefonul pe jos.

Espresso machine cu bluetooth

Aceste tipuri de cadouri sunt perfecte pentru persoanele ce iubesc cafeaua de dimineaţă, prânz şi după amiază, bineînţeles. Această maşinărie nu face nimic altceva decât să-ţi prepare şi să-ţi toarne cafeaua în ceaşcă în mai puţin de un minut. Tot ce trebuie să faci este să apeşi pe „brew now” de pe aplicaţia telefonului tău.

Blue ceramic cup with ground coffee and roasted coffe beans over old newspaper. Top view.

Boxe portabile

O boxă portabilă ce nu se aude deloc ca şi o boxă portabilă; o iei cu tine şi poţi asculta muzică oriunde îţi doreşti pentru 12 ore încontinuu. Nu numai că această culoare roşie a ei este deosebit de „festivă” dar cu fiecare achiziţionare, se donează câte 5$ pentru lupta cu SIDA în Africa.

Polaroid camera

Fă-ţi amintirile de sărbători să dureze pentru totdeauna cu această tehnologie de ultimă generaţie. Cea mai bună parte este că nu trebuie să mai ţii numarul sau să-ţi faci griji şi să ţii cont că trebuie să mergi să printezi fotografiile deoarece el se vor salva dar se vor şi printa imediat.

Sistem de Home Security

Fii cu ochii în patru pe casa ta chiar şi atunci când ai ieşit la o plimbare prin pădure sau ai mers până la bunici, părinţi, rude şi/sau prieteni. Această cameră trimite un video live a fiecărei camere şi măsoară şi calitatea aerului pentru a te menţine pe tine şi ai tăi în siguranţă. În plus, îl poţi folosi pentru a spiona pe oricine îţi doreşti şi mai ales dacă mai ai şi anumite bănuieli.

Periuţă electrică cu bluetooth

Pentru orice persoană obsedată de igiena orală, aceasta face parte din lista cu cadouri mai mult decât aşteptate şi binevenite. Tehnologia nu va face nimic altceva decât să transmită telefonului tău toate semnalele şi informaţiile cu privire la dinţii tăi în momentul în care îi perii mai tare sau mai încet. În plus, aceasta îţi oferă informaţiile în timp real şi chiar nu trebuie nici măcar să ceri un feedback, fiindu-ţi oferit automat.

Voice activated Google assistant

Orice informaţie o vei căuta pe Google va fi disponibilă şi hands-free. Poţi căuta o melodie, îţi poţi manageria calendarul sau traduce din franceză. În plus, aceasta vine în 7 culori diferite pentru a se potrivi cu fiecare fundal al camerelor tale.

Closeup portrait of a young asian woman in headphones listening to music

Continue Reading
You may also like...

More in Casa şi grădina

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top