Cele mai mari greşeli pe care le fac cuplurile în dormitor

Relaţii

Cele mai mari greşeli pe care le fac cuplurile în dormitor

Probabil nu ai nevoie de vreun studiu să-ţi zică asta, însă, oamenii de ştiinţă au confirmat faptul că sexul este unul dintre ingredientele principale şi „cele mai” cruciale pentru a face o relaţie să dureze şi să treacă peste toate obstacolele vieţii. La început, nu este deloc dificil să fii sexy şi pasională în dormitor, însă pe măsură ce anii trec, lucrurile parcă devin din ce în ce mai greoaie.

Doreşti să vezi care sunt cele mai mari greşeli pe care le fac cuplurile în dormitor pentru a le evita? Ei bine, citeşte mai departe deoarece ţi le propunem pe cele mai comune!

Greşeala 1: ai nevoie de o seară de întâlnire pentru a vă conecta

Dacă eşti ca şi majoritatea cuplurilor, primul lucru pe care-l faci când doreşti să te reconectezi cu partenerul este să pui o seară pentru o întâlnire romantică în calendarul vostru super-mega-extra ocupat. Ideea de la care se porneşte este: după o cină fancy la lumina lumânărilor, veţi veni acasă şi veţi sări unul pe altul în dormitor, explică specialiştii. Însă, în realitate ce se întâmplă după o masă cu mâncăruri bogate, câteva pahare de vin şi stat până târziu? De cele mai multe ori, îţi vei dori nimic altceva decât să dormi.

bedroom_mjcdkiyd

Greşeala 2: să nu facem sex pentru că nu am dispoziţia necesară

Să ai o viaţă de adult poate fi epuizant şi te înţelegem pe deplin; stresul şi oboseala pot fi mult mai puternice decât dorinţa. Dar, dacă vrei să faci sex numai când ai destul de mult timp liber şi energie la maxim, să ştii că vei fi nevoită să aştepţi foarte multă vreme.

În plus, pentru multe persoane, în special pentru femei, dorinţa şi cheful vine după puţin preludiu, şi deloc invers, explică terapeuţii. Asta înseamnă că în momentul în care corpul este suficient de excitat, vei descoperi că vrei mai mult sex decât ţi-ai fi imaginat vreodată.

Greşeala 3: cazi pradă unei rutini

Este bine să faci sex, niciodată nu am zis contrariul, însă, când în dormitor totul devine familiar, trebuie să ştii că te îndrepţi către eşec. Fiecare dintre voi ştie modul în care se enervează celălalt şi cum se excită, ce trebuie să se facă pentru a avea orgasm. Ok, am înţeles şi respect acest lucru, însă, tot se va simţi nevoia de nou ori din partea ta, ori a partenerului. Tot ce trebuie să faci este să alegi o zi pe săptămână în care să fiţi altfel sau să faceţi ceva diferit pentru a largi conexiunea erotică în relaţia voastră.

Greşeala 4: îţi faci griji în legătură cu viaţa sexuală

De la serialele şi filmele ce au apărut recent până la poveştile spuse de prietenele tale, începi să-ţi faci în capul tău în fiecare zi nişte imagini sexuale ce nu prea corespund cu ceea ce se întâmplă în realitate în dormitor. Poate nu-ţi dai seama însă, în acest mod vei pune foarte multă presiune pe tine dar şi pe partener deoarece sexul în viaţa reală poate fi ciudat, are nevoie de practică şi prezintă potenţialul de a fi incredibil de intim şi vulnerabil; tot ce trebuie să faci este să fii prezentă.

Couple relaxing in bedroom and smiling

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top