Cele mai mari slăbiciuni ale fiecărei zodii

Horoscop

Cele mai mari slăbiciuni ale fiecărei zodii

 

Berbec

Când vine vorba de slăbiciuni, Berbecul are mai multe însă cea mai mare este lipsa de răbdare; cu programul întotdeauna încărcat, nu are timpul necesar pentru a sta lângă oameni care nu se află pe acelaşi drum în viaţă ca şi el.

Nerăbdarea ta nu trebuie să-ţi definească personalitatea şi încearcă din când în când să te mai pui şi în pielea persoanelor de lângă tine.

Taur

Atitudinea încăpăţânată a acestui nativ este cel mai mare minus pe care-l poate avea. Aceasta poate fi o adevărată calitate când doreşti să-ţi duci la bun sfârşit ţelurile, planurile, însă, când vine vorba de compromis, refuzi cu totul să auzi ce are de zis şi persoana din faţa ta.

Gemeni

Eşti o persoană indecisă şi din această cauză intri foarte des în belele, în special când vine vorba de situaţii serioase. Ştii deja că relaţiile tale au avut de suferit din cauza acestei slăbiciuni de a refuza să iei decizii şi ştim cât de dificil este pentru tine însă, trebuie să o faci.

Portrait of a man making photo of laughing woman outdoors in old european city

Rac

Nesiguranţa în ceea ce te priveşte pe tine şi lipsa de încredere în ceilalţi nu va face nimic altceva decât să te bage într-un colţ şi-ţi va fi aproape imposibil să creşti şi să te dezvolţi fiind persoana ce ţi-o doreşti. Gândeşte-te la ceea ce te face să te îndoieşti; este ceva fizic sau emoţional, ceva exterior care te pune la pământ?

Leu

Leul este deosebit de leneş şi această stare se intrepune de foarte multe ori în calea lucrurilor cele mai importante în viaţă. Când te simţi comfortabil nu mai doreşti să iei în considerare nici o oportunitate şi nu mai ştii ce înseamnă să creşti.

Fecioară

Ca şi nativ Fecioară, eşti mai tot timpul serioasă atât pe plan personal cât şi profesional; ai o concentrare precisă asupra lucrurilor ce le doreşti în viaţă, lucru deosebit de admirabil. Chiar şi aşa, când vine vorba de slăbiciuni, pentru tine este eşecul, deoarece acesta va rezulta în criticism şi blamare, şi bineînţeles din partea ta chiar dacă nu tu eşti de vină.

Balanţă

Ştii cum să atragi atenţia şi anume făcându-te să arăţi mai vulnerabilă decât eşti de fapt. Din nefericire, această atitudine va atrage numai atenţia greşită şi ca şi răspuns cei din jur nu te vor vedea ca un adult. Personalitatea ta este cea care te trage în jos deoarece pari stângaci când vine vorba de situaţii serioase.

Young woman in cowboy hat laughing at a nightclub

Scorpion

Slăbiciunea ta este atitudinea închisă şi faptul că nu laşi nici o persoană să te cunoască aşa cum eşti tu de fapt şi ce să vezi? Tot tu ai de suferit deoarece, spre exemplu, poţi deveni geloasă însă niciodată nu-i vei spune partenerului şi motivele pentru care eşti aşa. Vei prefera să te despărţi decât să spui ce ai pe suflet.

Săgetător

Nativii acestei zodii ştiu foarte bine cum să joace pe degete pe oricine doresc. Sunt extraordinar de şarmanţi şi continuă să facă promisiuni fără substrat. Fie de este la nivel inconştient sau este vorba de frica de angajament, este foarte dificil să laşi o persoană să pătrundă în sufletul tău.

Capricorn

Eşti deşteptul zodiacului, însă, ştiai asta deja. Dacă partenerul nu este la fel de inteligent ca şi tine, nu înseamnă că nu se află la acelaşi nivel. Atitudinea ta superioară este cea care te trage în jos; ar trebui să fii mai umil dacă doreşti să reuşeşti în viaţă.

Vărsător

Poţi fi tipul misterios pentru unele persoane, însă, pentru altele poţi fi acel „nesimţit” şi asta fără a face ceva în mod deosebit. Personalitatea ta detaşată este bună în anumite situaţii însă când o laşi să între în relaţiile tale personale şi profesionale nu te va face să arăţi prea bine.

Peşti

Îţi doreşti foarte tare să experimentezi tot ceea ce are lumea de oferit însă eşti extraordinar de speriat şi parcă te ţine ceva în spate. Timiditatea, frică, lipsa de atenţie sunt acele slăbiciuni ce nu te vor lăsa să avansezi prea mult în viaţă, pe orice plan ai alege.

Woman and two young children outdoors laughing

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top