Cele mai romantice destinaţii în Europa

Să călătorim!

Cele mai romantice destinaţii în Europa

Ai în minte numai melodii romantice, de dragoste şi ai nevoie şi de o escapadă pe măsura versurilor? Descoperă cele mai romantice destinaţii din Europa şi nu numai.

Doreşti să sărbătoreşti poate luna de miere, o aniversare sau doar să-i faci pe plac persoanei iubite? Ei bine, iată ce am pregătit mai departe!

4788963707_ccbb9906d9_b

Amsterdam

Poate nu te-ai aşteptat, însă Amsterdamul se află pe primele locuri în preferinţele tinerelor cupluri şi nu doar. Nici un alt oraş din Europa nu se compară cu romantismul ce îl emană această capitală. Pentru o experienţă de neuitat, închiriază o barcă şi mergi alături de partener pentru a descoperi împreună canalele celebre.

Paris

Nici o lista ca şi aceasta nu ar fi fost completă dacă nu am adăuga şi Parisul- oraşul dragostei. Fii sigur că ai la tine o sticlă cu şampanie pe care să o desfaci sub turnul Eiffel şi înfulecă câteva feliuţe de brânză pe nevăzute.

Praga

Praga a devenit recent şi destul de rapid, una dintre cele mai interesante destinaţii europene ce abundă cu turişti din toată lumea. Se găseşte în acest top deoarece chiar şi cu sutele si miile de oameni, el este extrem de romantic si totul datorită şarmului lui inevitabil. Vizitează iarna dacă nu-ţi doreşti aglomeraţia stresantă pe cap şi bucură-te de un vin bun alături de partener la lumina focului.

14337471774_d803f881dd_k

Viena

Capitala Austriei este plină de farmec şi să nu mai vorbim de mister. Gândeşte-te la arhitectura imperială, veche, ancestrală, la caleaşca trasă de cai, la o noapte petrecută la operă şi de o excursie la rezidenţa casei regale. Sună perfect, nu?

Veneţia

Asemeni Parisului, nu puteam să trecem în această revizie scurtă şi Veneţia. Cu toate că acest oras explodează de turişti şi este mai mult decât supra-încărcat, putem spune că încă se află printre favoritele cuplurilor şi nu este deloc greu să-ţi dai seama de ce.

Ljubljana

Capitala Sloveniei nu primeşte deloc laudele pe care şi le merită cu desăvârşire. Peisajele desăvârşite parcă scoase din poveste şi râul ce trece exact prin mijlocul oraşului, ne aduce aminte de Veneţia însă într-o variantă mult mai liniştită unde populaţia este în limite şi nu stresează.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Florenţa

Florenţa este unul dintre cele mai iubite oraşe italiene. Soarele deloc arzător, îngheţata ce ţi se topeşte în mână şi cu partenerul de o parte- ce poate fi mai frumos decât atât? Singura dramă prin care vei trece va fi în momentul în care va trebui să pleci şi-ţi vei da seama cât de îndrăgostit eşti de oraş sau de…mâncare!

Barcelona

Cea mai populară destinaţie când vine vorba de meleagurile Spaniei, Barcelona! Arhitectură fantastică, istorie fascinantă, apusuri de neuitat şi mâncare parcă nu din această lume… cum ai putea greşi cu aşa ceva?

Santorini

Ultimul dar nu cel din urmă, Santorini. Este favoritul multor cupluri şi putem spune că am păstrat ce e mai bun pentru sfârşit. Pentru o experienţă mult mai plăcută şi o şedere mai liniştită, îţi recomandăm să mergi în extra-sezon deoarece doar aşa poţi evita aglomeraţia şi vei putea petrece clipe minunate alături de persoana iubita.

Continue Reading

More in Să călătorim!

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top