Femini.ro

Celebrităţi cu probleme ale tenului

Întreţinere

Celebrităţi cu probleme ale tenului

Când ne uităm la toate celebrităţile de la TV şi din presă, din filme sau de oriunde în altă parte, câteodată uităm că frumuseţea lor fizică nu este nimic altceva decât ceva extrem de muşamalizat având în vedere că multe experimentează probleme ale tenului.

Dar asta este realitatea şi mulţi oameni faimoşi chiar au admis faptul că ar exista aceste “defecte” fizice. Chiar şi supermodelele ca şi Tyra Banks şi Cindy Crawford au discutat despre cum fotografiile lor sunt editate la maxim pentru a ascunde imperfecţiunile tenului şi pielii în general.

Iar asta doar ne-a ridicat nouă şi mai multe semne de întrebare: mai sunt şi altele şi care nu recunosc? Haideţi să vedem împreună care sunt celebrităţile ce ne-au uimit la dezvăluirea problemelor tenului lor:

Cindy Crawford

“Nu o să mă mint singură; până la o anumită vârstă, cremele chiar au funcţionat pentru textura tipului meu de ten, atât pentru elasticitate cât şi pentru acnee şi alte imperfecţiuni, însă în prezent, pot conta doar pe injecţiile cu vitamine: pe botox şi pe colagen bineînţeles”- a declarat pentru revista Gala.

Mai trebuie să menţionăm că a creat o linie cosmetică ce se numeşte “Meaningful Beauty” pentru a ajuta femeile să rămână tinere şi fără imperfecţiuni ale tenului.

Alicia Keys

Cântăreaţa celebră de peste hotare a suferit multă vreme din pricina acneei şi fotografiile paparazzilor chiar au prins-o de foarte multe ori când se “lupta” cu această “afecţiune” chiar şi acum la maturitate.

Adam Levine

Cântăreţul celor de la Maroon 5 şi membru al juriului de la “The Voice” a avut parte de o acnee incredibilă în adolescentã. Din fericire însă a crescut şi s-a transformat într-un macho man de la Hollywood.

În prezent vorbeşte pentru cei de la “Proactiv” în privinţa tratamentelor împotriva acneei.

Screen Shot 2016-05-31 at 7.25.43 PM

Brad Pitt

Problemele tot cu acneea din adolescenţă, din copilărie şi-au lăsat amprenta pe obrajii lui cu câteva semne. Însă, sunt doamne care sunt atente la asta?

Cameron Diaz

Acest superstar de pe micile ecrane a admis de multe ori şi cu mult timp în urmă că pielea să super sensibilă este predispusă la roşeaţă, coşuri, acnee chiar, şi este nevoie de foarte mult efort, considerându-şi pielea cea mai mare provocare a zilei.

Brooke Burke-Charvet

Gazda de la “Dancing with the stars” suferă de afecţiunea numită “melasmă”, asta înseamnă că pielea începe să se decoloreze, cel puţin pe ten. Însă nu a cedat, nu se simte prost ci a fost inspirată să creeze o linie doar pentru doamnele şi domnişoarele cu această problemă a tenului, şi anume “Sheer cover makeup line”.

Kerry Washington

Când nu este pe covorul roşu, diva este de foarte multe ori surprinsă cu câteva pete roşii pe ten. Suferă de hiperpigmentare- decolorarea lăsată după ce acneea s-a sfârşit, şi-a găsit finalul.

Kate Middleton

Kate s-a luptat cu o eczemă severă în anii adolescenţei. Chiar a fost agresată de către colegii săi din cauza tenului mereu roşu, iritabil şi uscat. Cel puţin acum a crescut şi a nimerit foarte bine, drept răsplată pentru toate ce i s-au întâmplat.

Screen Shot 2016-05-31 at 7.25.24 PM

Continue Reading
You may also like...

More in Întreţinere

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top