Femini.ro

Cum să-ţi decorezi bucătăria cu bani puţini

Casa şi grădina

Cum să-ţi decorezi bucătăria cu bani puţini

 

Chiar dacă plănuieşti să investeşti într-o bucătărie completa sau pur şi simplu doreşti să-ţi decorezi câteva spaţii cu ajutorul unor schimbări simple şi asta doar într-un week-end, fiecare leu contează şi din această cauză este foarte important să alegi proiectele care au un impact incedibil şi un preţ cât se poate de mic.

Concentrează-te pe rezultatele ce doreşti să le vezi după şi caută noi şi noi metode de a reinventa lucrurile ce le ai deja.

Având în vedere că mulţi dintre noi trec prin aceleaşi situaţii frustrante, m-am gândit că ar fi o idee incredibilă să-ţi prezint câteva idei privitoare la modul în care poţi să-ţi decorezi bucătăria cu bani extrem de puţini:

Investeşte în iluminat

Stilizează-ţi corpurile de iluminat pe care le ai deja achiziţionate sau efectiv mergi în magazine pentru a căuta noi accesorii pentru acestea ce le poate scoate din anonimat. Oglinda dinprejurul acestora reprezintă o alegere deosebit de bună, versatilă, frumoasă şi unde mai pui că te costă mai puţin de câteva sute de lei.

Fă un upgrade la accesoriile de bucătărie

Dacă doreşti să-ţi decorezi bucătăria, bineînţeles că trebuie să acorzi o atenţie deosebită şi accesoriilor deoarece acestea sunt cele care dau notă şi clasă întregului spaţiu deschis. Chiar dacă ai oportunităţi limitate pentru decorare, este foarte important să scoţi tot ce se poate chiar şi din cele mai mici lucruri.

Re-vopseşte dulapurile

Şi cred că la acest aspect ar trebui să te gândeşti pentru prima dată. Dacă acestea le ai de ceva vreme iar culoarea te-a plictisit de-a binelea, este important să acorzi o notă personală acestora. Îţi recomand să alegi culori calde, primitoare deoarece acestea vor face şi spaţiul să fie, să pară mai mare. Încearcă verde pal sau bleu.

Foloseşte două nuanţe

O paletă de alb şi negru cu accente de lemn şi metal sunt mai mult decât căutate şi apreciate pentru un upgrade către o bucătărie modernă. Lasă partea de sus a dulapurilor cu o nuanţă deschisă la culoare- aşa cum am spus şi mai sus, iar pentru partea de jos aplică o vopsea neagră sau maro.

Elemente rustice

Accentele de „fermă” aproape în mod instant vor încălzi atmosfera făcând bucătăria extrem de primitoare. Înlocuieşte podeaua cu un lemn masiv de culori închise sau ustensilele să fie cu totul diferite faţă de cele pe care le-ai folosit până acum.

Mai adaugă rafturi

Îţi lipseşte spaţiul în dulapuri? Ai prea multe lucruri? Îţi recomand, dacă doreşti să-ţi decorezi bucătăria cu stil dar şi pentru a fi utilă pe un termen îndelungat, să adaugi câteva rafturi homemade din lemn masiv sau din metal- depinde de modul în care ţi-ai ales să fie întreaga bucătărie.

Vopseşte podeaua

Dacă vopseaua ta de lemn nu se află chiar în cea mai bună situaţie, în cea mai bună „formă” şi doreşti să eviţi să apelezi la un profesionist pentru a avea grijă de ea, încearcă să o vopseşti singură. Albul este întotdeauna chic dar şi griul şi albastrul deschis reprezintă alegeri clasice. Dacă doreşti să fii creativă încearcă să o stilizezi cu un design pictat.

Continue Reading

More in Casa şi grădina

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top