Femini.ro

Cum să-ţi pregăteşti casa pentru venirea iubitului

Casa şi grădina

Cum să-ţi pregăteşti casa pentru venirea iubitului

Ştii că iubitul va veni la tine pentru o seară sau câteva zile? Sunt sigură că îţi doreşti să arăţi mai mult decât atrăgătoare pentru momentul mult aşteptat, însă mai jos sunt câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare.

Nu neglija casa, nu te neglija pe tine şi fă în aşa fel încât, iubitul tău să nu aibă nimic de obiectat în momentul în care va intra puţin la o inspecţie. Află cum poţi să te pregăteşti mai bine, înainte că iubitul tău să vină în vizită!

Acordă-ţi timpul necesar pentru a face toate pregătirile

Trebuie să ai destul timp pentru a evita graba şi pentru a avea câteva minute de linişte şi relaxare înainte că acesta să bată la uşă. Câteva dintre noi, probabil, vor termină totul în 4-5 ore, altele în 1-2, totul depinde de fixaţiile fiecãreia.

Baia, baia, baia!

Cel mai important loc ce trebuie să fie fără pată. Un bărbat apreciază o femeie cu o igienă impecabilă. Aşa că, înainte de toate, fii sigură că ai toate cele necesare- de la beţişoare de ureche, până la loţiuni şi creme de corp. Apoi, poţi trece la spălat şi curăţit- pentru a nu lasă nimic în urmă- nimic ce ar putea să stârnească curiozitatea, într-un mod deloc bun.

Hainele

După ce te-ai hotărât asupra unei ţinute, poţi începe să-ţi aranjezi lucrurile în dulap, într-un mod cât mai frumos, vizual vorbind, posibil. Chiar dacă eşti puţin mai dezordonată şi îţi place să mai arunci câte o haina, două, pe un scaun, ar fi bine ca, măcar acum, să nu laşi nimic să-ţi strice sejurul.

Când vine vorba de îmbrăcămintea aleasă, să ţii minte că nici unui bărbat nu-i place să te vadă mult prea aranjată, mai ales că îl aştepţi la tine acasă. Mergi pe roşu, albastru sau negru ca şi culoare şi poartă articole vestimentare ce scot în evidenţă exact părţile corpului de care eşti foarte mândră şi pe care el ţi le-a complimentat în trecut.

Mirosul

Asigură-te că toate lucrurile şi toate încăperile cu care va intra în contact pe parcursul şederii lui la tine, sunt curate şi mai ales, miros bine.

Poţi alege să aprinzi câteva lumânări parfumate (cu aromă de dovleac, vanilie, scorţişoară sau iasomie) cu 45 min-1h înainte că acesta să între pe uşă sau poţi oricând, găti. Ce bărbat nu este dat pe spate de o femeie ce îi pregăteşte mâncarea lui preferată? Mirosul acela va conta mai mult decât orice pată de care tu ai uitat sau n-ai avut-o in vizor.

IMG_0041-10-compressor

Ai grijă de tine

După ce ai terminat curăţenia, relaxează-te! Fă o baie cu spume, epilează-te şi fii sigur că nu ai omis nimic. Fă-ţi manichiura, pedichiura, două lucruri la care bărbaţii sunt extrem de atenţi.

Poartă bijuterii minimaliste, usucă-ţi părul, renunţă la machiaj sau aplică foarte puţin şi îmbracă-te cu hainele alese mai sus.

Nimic mai simplu, aşa e? Mai ales dacă trebuie să faci toate acestea pentru doar o singură seară.

Continue Reading
You may also like...

More in Casa şi grădina

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top