Femini.ro

Cupluri ideale în rândurile celebrităţilor

Entertainment

Cupluri ideale în rândurile celebrităţilor

Când vine vorba de cupluri ideale sunt sigură că te gândeşti în primul rând la Taylor Swift şi Calvin Harris, după care Brad Pitt şi Angelina Jolie însă după cum bine ştim, nici unul nu a rezistat. Acum se pare că este rândul şi lui Naomi Watts şi Liev Schriber să abandoneze nava. Când se va sfârşi toată această nebunie?

În ciuda divorţurilor şi dramelor cu privire la custodia celor mici, este bine să ştii că mai există anumite cupluri ideale în rândurile celebrităţilor care chiar rezistă indiferent de cât de multe li s-ar întâmpla. Aşa că, înainte să renunţi la iubire, ia-ţi un moment din zi şi apreciază aceste cupluri ideale a căror relaţie îţi vor cauza o urmă de invidie.

Pentru a-ţi restaura încrederea în persoanele faimoase, vezi mai jos ce ţi-am ales:

Neil Patrick Harris şi David Burtka

Aceştia doi tocmai şi-au sărbătorit aniversarea de 3 ani de căsătorie; sunt perfecţi împreună dar şi separat şi pot spune că a fost cuplul meu favorit încă de când au început să se întâlnească, acum 10 ani iar stigmatul gay încă exista. De vreme ce Neil joacă rolul unui bărbat straight, obsedat de femei în serialul „How I met your mother” în realitate nu ar putea fi mai diferit având în vedere că este înnebunit după soţul său.

Cei doi sunt părinţii unei perechi de gemeni de 5 ani- Harper Grace şi Gideon Scott, născuţi cu ajutorul unei mame surogat.

3

Elton John şi David Furnish

În 2014, după mai bine de 9 ani de relaţie, cei doi s-au căsătorit. În prezent, cuplul are doi copii, Zachary şi Elijah. Într-un interviu recent pentru Ellen, Elton John spune: „Dacă mi-ai fi spus acum 10 ani că voi sta pe canapeaua ta căsătorit cu bărbatul pe care-l iubesc şi cu care am doi copii aş fi spus că cineva ţi-a pus ceva în băutură. Dar, viaţa îţi pune în faţă fel de fel de încercări. Cu toate că am spus că nu-mi doresc vreodată copii, iată că m-am ales cu doi pe care-i iubesc mai presus de viaţa mea.”

Jessie Tyler Ferguson şi Justin Mikita

Actorul celebru din „Modern Family, ce interpretează un om ridicol de adorabil şi gay este într-o astfel de relaţie şi în viaţa reală. El şi partenerul lui avocat de meserie s-au căsătorit în New York în 2014 şi chiar nu s-au sfiit să spună tuturor noutăţile. Chiar după nuntă actorul a postat pe un site de socializare că nu ar putea fi mai fericit decât atât, de vreme ce Justin menţiona că: „Am muncit atât de mult pentru a ne spune unul altuia- sotule- aşa că, să începem să o facem!”

Nate Berkus şi Jeremiah Brent

După moartea partenerului său, Fernando Bengoechea, ce a decedat în 2004 într-un tsunami ce a avut loc în Sri Lanka, Nate a menţionat că nu crede că mai este în stare să mai găsească dragostea din nou şi să se mai deschidă în faţa cuiva. După care, l-a cunoscut pe Jeremiah  care a jucat un rol cheie în viaţa lui.

2

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top