Femini.ro

Cuvintele îţi afectează mintea: ce-şi spun persoanele fericite în fiecare zi?

Îndrăzneşte!

Cuvintele îţi afectează mintea: ce-şi spun persoanele fericite în fiecare zi?

 

Crezi că eşti o persoană fericită? Persoanele fericite nu aşteaptă pentru ca fericirea adevărată să-i găsească pe ei, ci, în schimb îşi aduc pozitivitate şi bucurie prin ei înşişi, în fiecare zi.

Persoanele fericite înţeleg faptul că doar cuvintele sunt cele mai bune unelte pe care le deţin pentru a se face şi pentru a-i face pe cei din jur fericiţi.

Acestea fiind spuse, vezi ce ţi-am propus mai departe, care sunt cuvintele ce şi le spun persoanele fericite în fiecare zi:

„Sunt foarte fericită să te văd”

O mare şi importantă parte din a te face pe tine să fii mulţumit şi fericit este prin a te asigura că şi cei care-ţi sunt în jur, sunt fericiţi. Această propoziţie este una dintre cele mai simple metode prin care-i poţi aduce la cunoştinţă unei persoane dragi că doar simpla prezenţă te face să te simţi bine şi pozitivă, că o valorezi şi mai ales, o respecţi.

Portrait of an attractive young woman with a charming smile wearing fuchsia pink

„Ţi-am urmat sfatul”

Dacă există vreo persoană în viaţa ta care-ţi dă numai şi numai sfaturi bune, este normal să-i aduci la cunoştinţă dacă ascultarea acestora ţi-au rezolvat într-un fel sau altul, problemele. Nici o îndoială că nu o va face să se simtă bine dar şi tu vei avea un sentiment plăcut deoarece vei fi conştientă că ai lângă tine persoane care-ţi vor numai binele.

„Ai reuşit atât de multe/ Ai ajuns atât de departe”

Persoanele fericite nu poartă ranchiună, nu sunt invidioase şi nu doresc răul sau prăbuşirea persoanelor dragi, şi nu numai. O mare parte din acest sentiment frumos de fericire îl ocupă celebrarea atingerii scopurilor şi visurilor celor din jur deoarece asta înseamnă că le apreciezi munca şi eforturile. Poţi spune acelaşi lucru şi despre tine, uitându-te în oglindă- chiar nu strică.

„Am rămas impresionată când…”

Concentrează-te pe anumite planuri duse la bun sfârşit şi spune-i-le persoanei iubite în faţă pentru a vedea că ai fost atentă la evenimentele importante din viaţa sa. În loc doar să o faci să se simtă bine, oferă-i şi o dovadă clară a faptului că a muncit din greu, eşti conştientă de asta şi o apreciezi şi mai mult.

„Ştiu că eşti capabil de mai mult”

Fiecare dintre noi are nevoie de câte un şut în dos câteodată, de câte un impuls, în special când trecem prin perioade mai dificile în viaţa noastră. O parte a unei relaţii de iubire este antrenarea partenerului pentru a reuşi să-şi atingă şi cele mai mari scopuri, pentru a lucra la potenţial maxim. Spunând şi repetând acest lucru, persoana în cauză îşi va aminti ce persoană minunată eşti şi te va ajuta şi pe tine să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă; vei fi mai inspirată, mai mulţumită, mai fericită.

„Mulţumesc”

Multe sunt cuvintele care pot exprima gratitudinea, însă, „mulţumesc” şi „cu plăcere” sunt printre preferatele noastre deoarece persoanele fericite le spun tot timpul. „Mulţumesc” este cel mai puternic cuvânt deoarece înseamnă că ai înţeles ceea ce ţi s-a spus, că asculţi părerile şi că apreciezi şi respecţi numaidecât persoana din faţa ta!

Beautiful woman listening music with headphones isolated on a white background

More in Îndrăzneşte!

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top