Femini.ro

De ce este recomandat să te întâlneşti cu o persoană din altă ţară?

Îndrăzneşte!

De ce este recomandat să te întâlneşti cu o persoană din altă ţară?

 

Când te întâlneşti cu o persoană din altă ţară, poate fi extraordinar de incitant, confuz, frustrant, educaţional şi aventuros. Consider că o astfel de relaţie vine cu foarte multe bonusuri şi beneficii.

Fie de partenerul vorbeşte aceeaşi limbă sau a trăit pe un alt continent, asta nu înseamnă că trebuie să schimbaţi ceva din toate sentimentele ce urmează să le experimentaţi.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt lucrurile minunate pe care le poţi simţi când te întâlneşti cu o persoană din altă ţară- bineînţeles că vor exista şi obstacole, nu spune cineva contrariul.

Experienţă romantică

Ştii că sentimentele sunt reale, adevărate, în momentul când ajungi să te întâlneşti cu o persoană din altă ţară. Amândoi vă asumaţi riscuri într-un mod sau altul doar pentru a menţine relaţia pe linia de plutire. Poate sunt şi persoane care nu prea înţeleg, membrii ai familiei care îţi duc dorul câtă vreme eşti departe.

Când te îndrăgosteşti de o persoană aflată la distanţă, sunt foarte multe obstacole pe care trebuie să le depăşiţi pentru a rămâne împreună.

Young couple enjoying drinks at the seaside while on their summer vacation sitting at a table on the beach in the sunshine

Înveţi foarte multe despre tine

Având în vedere că limba maternă este româna, poate nu ai fi crezut vreodată că aceasta va fi o problemă în orice colţ credeai că ar fi situat posibilul tău partener. Cu toate că am călătorit, nu zic nu, m-am simţit cu adevărat provocată când am început să am sentimente faţă de o persoană ce nu-mi împărtăşea aceeaşi limba. Să vorbesc cu el m-a ajutat foarte mult să mă dezvolt ca şi persoană şi să mă implic şi mai mult nu numai într-o comunitate, ci două!

Înveţi despre o altă cultură

Veţi avea extraordinar de multe subiecte de abordat împreună şi nu vă veţi plictisi prea uşor având în vedere că veniţi din două medii complet diferite. Experienţele tale ca şi copil sunt foarte diferite de cele prin care a trecut el şi din această cauză poate vei rămâne cu gura căscată când va începe să-ţi povestească câte ceva.

Acceptarea diferenţelor

Relaţiile sunt extraordinar de dificile cu toate neînţelegerile şi diferenţele de opinii. Imaginează-ţi că te întâlneşti cu o persoană din altă ţară a cărei părinţi au trecut printr-un război- gândeşte-te la Germania şi la câtă tărie de caracter trebuie să ai pentru a te aşeza la masă cu aceşti oameni.

De unde vin eu, oamenii sunt foarte drăguţi, întreb străinii ce fac, unde merg chiar dacă nu prea-mi pasă. În Germania, în Europa în general nu se fac aceste lucruri asta numai dacă nu le eşti apropiat în vreun fel sau altul.

Chiar şi certurile reprezintă o experienţă din care înveţi

Când te cerţi cu partenerul, trebuie să iei în considerare ceea ce spui înainte de a o face având în vedere că există încă bariera limbajului. De foarte multe ori, chiar şi în mijlocul unui argument încins, lucrurile se întrerup din cauză că unul a spus un cuvânt sau o frază pe care celălalt nu a înţeles-o.

Vei avea tendinţa să fii mult mai conştient de ceea ce spui şi modul în care reacţionezi.

happy young romantic couple in love have fun on beautiful beach at beautiful summer day

More in Îndrăzneşte!

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top