De ce iubită ai nevoie în funcţie de zodia ta

Horoscop

De ce iubită ai nevoie în funcţie de zodia ta

 

Berbec

Viaţa ta este plină de amuzament, de lucruri noi în fiecare zi, aşa că ai nevoie de o iubită care să-ţi împărtăşească aceleaşi interese. O iubită care să se bucure de toate câte ai tu să-i pui la dispoziţie, care să te provoace şi mai important, care să ştie să aibă răbdare cu tine indiferent de ce probleme aveţi de rezolvat.

Taur

Iubita după care trebuie să te uiţi este cea care te poate învăţa să fii onest; chiar dacă asta înseamnă să-ţi schimbe modul de gândire sau cum să ai puţin control în viaţa ta. Un partener diplomat care să te ajute să clădeşti o fundaţie mai solidă a relaţiei.

Gemeni

Ar trebui să te întâlneşti cu o femeie căreia nu-i este teamă să ia decizii importante, chiar dacă o va face doar pentru a-ţi arăta cum trebuie făcut. Dacă te iubeşte cu adevărat, va fi răbdătoare şi te va ajuta să devii persoana capabilă alături de care să se vadă într-un viitor.

Rac

În viaţa ta ai nevoie de o persoană cu o inimă caldă, deschisă şi care te poate înveseli aproape instant. Poate fi o schimbare drastică, însă, o privire optimistă la tot ce înseamnă viaţă va face minuni asupra personalităţii tale.

Happy young couple on campus

Leu

Iubita ar trebui să te înveţe cum să fii umil în loc să te facă să te simţi prost în legătură cu natura ta mult prea trufaşă şi egoistă. Nu este nimic în neregulă cu faptul că te iubeşti, însă, asigură-te că aceasta nu depăşeşte iubirea faţă de partenera de viaţă.

Fecioară

Trebuie să găseşti o femeie care te încurajează şi care te lasă să te dezlănţui din când în când, să fii exact aşa cum îţi doreşti. Dacă este specială pentru tine, vă puteţi prosti împreună.

Balanţă

Pentru tine este important să te întâlneşti cu o persoană destul de curajoasă pentru a sparge carapacea în care te găseşti tu mai mereu. Aceasta trebuie să te înveţe neapărat cum să pui nevoile unei alte persoane înainte de ale tale şi mai mult decât atât, să-ţi fie şi cea mai bună prietenă.

Scorpion

Sinceritatea este foarte importantă pentru tine şi din această cauză nu vei rămâne într-o relaţie în care te simţi vulnerabil. Nu te vei mulţumi cu oricine însă, să te întâlneşti cu o persoană cu valori similare, poate fi un început destul de bun.

happy young couple relax at modern home living room indoor

Săgetător

Femeia cu care ar trebui să te întâlneşti este loială- în special când ştie că ceva bun se petrece între voi doi şi să aibă un ochi practic deoarece ţie îţi lipseşte. Aceasta te poate învaţă să ai mai multă răbdare şi să spui exact ceea ce simţi fără a te abate prea mult de la subiect.

Capricorn

Valorile tale tradiţionale pot fi cele care-ţi stau în cale când vine vorba de activităţi amuzante, din această cauză, fiind foarte important să te întâlneşti cu o femeie care-ţi introduce noi experienţe în fiecare zi. În acest mod vei petrece timp cu persoana iubită dar vei învăţa şi câte ceva nou despre tine.

Vărsător

Disponibilitatea emoţională nu este întotdeauna uşoară pentru tine, în special că eşti genul cu inima frântă şi singuratic; trebuie să fii cu o persoană care înţelege că este nevoie de timp pentru a te deschide dar şi care să-ţi atingă latura sensibilă cu toate eforturile din lume.

Peşti

Este mult mai bine şi mai uşor pentru tine să fii cu o persoană care să-ţi spună toate lucrurile în faţă; este greu să le auzi la început însă, pe măsură ce relaţia devine mai puternică, se promovează şi sinceritatea şi încrederea între voi doi.

Happy senior couple

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top