Dieta pe care n-o voi mai încerca vreodată

Diete

Dieta pe care n-o voi mai încerca vreodată

 

Dacă statusul tău cu dieta deodată devine „it’s complicated”, trebuie să ştii că nu eşti singură. Sute şi mii de femei aleg să se împrietenească sau să revină la cuţite cu anumite tipuri restrictive de diete. De vreme ce un astfel de plan te poate ajuta să pierzi în greutate pe termen scurt, este un motiv pentru care acestea nu sunt chiar recomandate de specialişti.

Să fim sincere, lucruri diferite funcţionează într-un mod diferit pe aceeaşi persoană; dar înainte de a te tortura cu vreo dietă cu totul greşită pentru tine, vezi mai departe părerile femeilor ce au încercat orice este posibil şi au decis să renunţe pentru totdeauna.

Număratul caloriilor

„O vreme destul de îndelungată am numărat caloriile pe care le consumăm în fiecare zi deoarece încercam să slăbesc. Credeam că dacă rămân sub 1200, mai tai din kilograme. Dar, în cele din urmă, se pare că nu făceam nimic altceva decât să mănânc lucruri greşite şi îmi era extraordinar de foame seara iar a doua zi nu dispuneam de energia necesară pentru a face faţă cu brio activităţilor propuse.”

Office worker eating donuts at party

„Weight Watchers”

„Am făcut parte din acest program şi din altele vreme de luni de zile. Câteodată funcţiona pentru mine şi de foarte multe dăţi, mai deloc. Când funcţiona, era din cauză că lăsam acest program să-mi  consume şi să-mi acapareze viaţa. Trebuia să fac exerciţii foarte des pentru a putea face faţă „indiscreţiilor” pe care mi le permiteam mult prea des. Nu cred că o astfel de dietă, un astfel de regim ar trebui să-ţi guverneze viaţa deoarece ajungi în cele din urmă să ai mai multe kilograme decât la început, ajungând să mănânci, mai mult, din punct de vedere emoţional.”

Detoxifiere de 21 zile- fără zahăr

„Am încercat o dietă fără zahăr- asta însemnând fără zaharuri adăugate, fructe şi legume dulci. A fost îngrozitor! Am simţit că nu am pic de energie şi mereu îmi era foame. Întradevăr am slăbit 4 kilograme, însă, le-am pus înapoi foarte repede după. Pentru mine, să mănânc sănătos, incluzând tot felul de legume şi fructe şi mixarea cu un program de exerciţii, mi se pare un plan mult mai bun. Acum, mănânc la fiecare 2-3 ore şi îmi fac exerciţiile de 3 ori pe săptămână. Am slăbit 9 kilograme în 28 zile şi nu-mi mai este vreodată foame.”

Dieta Atkins

„Am slăbit 10-12 kilograme datorită unei diete slabe în carbohidraţi, însă era mult prea dificil să ţin pasul. Nu poţi consuma zahăr sau pâine, aşa că, este deosebit de ciudat, de greu, când eşti pe fugă şi nu ai timp să-ţi prepari mesele de acasă. Inevitabil am cedat şi am pus toată greutatea înapoi şi încă ceva în plus! Singurul lucru bun din toată această dietă a fost că am învăţat să mănânc cu moderaţie. Dacă ajung să consum ceva ce nu este chiar super-sănătos, mă revansez şi la următoarea masă mănânc întocmai aşa cum trebuia!”

Businesswoman with sucker

More in Diete

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top