Femini.ro

Flori de nuntă pentru fiecare sezon

flori pentru nunta

Nunta

Flori de nuntă pentru fiecare sezon

Florile de nuntă dau un plus de culoare și înfrumusețează marele eveniment

Florile reprezintă una dintre cele mai frumoase părți ale unei nunți (după mireasă, desigur). Chiar dacă buchetul de mireasa pare a fi cel mai important aranjament floral, florile de nuntă decorează fiecare mediu al festivității, oferă ton, culoare și face din spațiul de ceremonie un loc mai receptiv și mai vesel. Una dintre cele mai bune metode de a te asigura că florile de nuntă vor fi la fel de proaspete pe toată durata evenimentului și că le poți achiziționa la prețuri accesibile, este de a selecta soiurile de flori care sunt de sezon în perioada nunții.

Florile pastelate sunt deosebit de populare pentru nunțile de primăvară

Primăvara oferă multe flori minunate care ar bucura orice mireasă. În general, florile de primăvară sunt proaspete și vesele iar culorile lor pastelate sunt tradiționale și vibrante. În acest anotimp apar bulbii de flori iar unele dintre soiurile care se găsesc pe o scară largă sunt lalelele și zambilele, care ar putea fi niște flori de nuntă excelente, atât pentru buchetul de mireasă, cât și pentru celelalte tipuri de aranjamente specifice nunții. Alte soiuri de flori care ar putea reprezenta o alegere bună pentru nunțile din timpul primăverii sunt anemonele, clopoțeii din Irlanda, narcisele, liliacul, crinii sau bujorii.

buchet flori nunta pe masa

Vara îți oferă o abundență de flori de nuntă

În timpul verii, toată natura este în viață și există o mulțime de alegeri minunate pe care poți să le faci în privința aranjamentelor florale potrivite nunților. Multe dintre florile de primăvară sunt încă disponibile în prima parte a verii și numeroase alte soiuri îmbogățesc florăriile de pe piață. Una dintre cele mai puțin formale flori de nuntă dar totuși foarte populară în evenimentele din sezonul cald, este margareta gerbera. Irisul, crinii asiatici și orientali, freziile, lavanda engleză, crizantemele, alstroemeria și chiar floarea-soarelui dau un plus de prospețime și vitalitate miresei și pot fi niște opțiuni excelente pentru nunțile de vară.

buchet nunta pe masa

Florile de nuntă viu colorate sunt tradiționale în timpul toamnei

Odată ce vara se sfârșește, opțiunile pentru flori de nuntă de sezon se limitează. Uneori, acestea se pot găsi în combinație cu flori ale fructelor de recoltă, cum ar fi dovleacul și tigva, oferind nuanțe bogate și foarte atrăgătoare. Multe dintre florile de nuntă din timpul toamnei sunt, însă, o continuare a celor care au înflorit în ultima parte a verii. Acestea sunt: crizantema, floarea-soarelui, zinnia, lisianthusul, etc. Florile din sezonul toamnei, care se potrivesc nunților, sunt: dahliile, gălbenelele, lanternele chinezești și statice sinuata.

Florile tropicale sunt potrivite pentru nunțile din sezonul iernii

Deși ne putem gândi că iarna nu există pic de vegetație, există, de fapt, un număr mare de flori de nuntă specifice lunilor din sezonul rece. Multe specii de vreme caldă, cum ar fi poinsettia, devin disponibile pe scară largă în jurul Crăciunului. Totodată, multe dintre florile specifice nunților de primăvară încep să apară iarna. Acestea sunt: anemonele, crinii, lalelele și floarea-broaștei. În general, florile de nuntă din timpul iernii au culori pure sau se pot găsi în nuanțe tradiționale sărbătorilor din acest sezon. Câteva dintre florile populare nunților de iarnă sunt: cameliile, jasmine și amaryllis.

Continue Reading

More in Nunta

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top