Femini.ro

Iată cum îţi poţi da seama dacă iubirea voastră va rezista

Relaţii

Iată cum îţi poţi da seama dacă iubirea voastră va rezista

 

Deci, abia ce ai început să faci sex cu o persoană nouă; felicitări! Este super-mega grozav deoarece asta înseamnă că ai reuşit să depăşeşti faza cu fostul care nu te merita deloc!

Mai mult decât atât, există o şansă destul de mare să crezi că acea chimie sexuală dintre voi doi poate duce în mod automat la iubirea de o viaţă la care speri de când te ştii. Specialiştii sunt de părere că sunt foarte puţine şanse că asta să se întâmple, însă, dacă eşti una dintre norocoase, trebuie să ne spui şi nouă numaidecât!

În al doilea rând, aminteşte-ţi: compatibilitate nu înseamnă şi pereche perfectă, ideală. Înseamnă că eşti destul de flexibilă încât să apreciezi şi punctul de vedere al persoanei din faţa ta.

Acestea fiind spuse, iată cum îţi pot da seama dacă iubirea voastră este una destinată succesului:

Religia

Religia are un impact asupra vieţii tale sentimentale, mai mare decât ţi-ai fi închipuit vreodată.

Nu spun că tu şi persoana cu care speri să formezi o relaţie de lungă durată trebuie să aveţi aceeaşi religie ci mai degrabă să vă aflaţi pe aceeaşi pagină cu privire la ce rol joacă divinitatea în relaţia voastră.

Dacă sunteţi athei- grozav, nu vă judecă nimeni- însă, dacă plănuiţi să aveţi copii, este de preferat să aveţi un plan şi pentru micuţ- îl veţi lăsa să exploreze religia în termeni proprii?

Dacă sunteţi ortodocşi dar proveniţi din familii diferite, crescuţi diferit, vă puteţi înţelege şi respecta practicile religioase ale partenerului sau acestea vor reprezenta un motiv de ceartă?

Businessman and woman in a meeting conversing holding their mobile phone and tablet

Familie

Care este relaţia ta cu familia? Dar a lui? Aştepţi ca familiile voastre să joace un rol important în viaţa de cuplu sau aceştia doar să interacţioneze cu voi la ocazii speciale?

Poate nu-ţi va trece prin cap în primele momente, cu noul tip cu care face sex, cuvântul „familie” însă, acesta va deveni un factor important dacă relaţia continuă şi iubirea intră în peisaj.

Modul în care partenerul interacţionează cu familia poate fi un indicativ deosebit de important asupra modului în care se va purta şi cu tine dacă veţi decide să aveţi copii şi propria familia.

Mai mult decât atât, dacă o prioritate pentru tine sunt copiii, stabileşte acest lucru dinainte pentru a te asigura că el are aceleaşi perspective.

Program de somn

Poate ţi se va părea cel mai prostesc lucru de pe această pagină, însă, specialiştii sunt de părere că nu trebuie să subestimăm puterea somnului într-o relaţie.

Să presupunem că tu eşti o persoană matinală şi nu te simţi bine dacă soarele este sus pe cer şi tu eşti încă în pat.

Grozav pentru tine însă, să spunem că cel cu care te întâlneşti are NEVOIE să doarmă până la 11.

Aceasta va fi o problemă destul de importantă pentru voi deoarece înseamnă că unul trebuie să-şi sacrifice programul de somn pentru celălalt; dacă nu se ajunge la un compromis, există şanse foarte mari ca unul sau amândoi să fie total nefericiţi şi morocănoşi- privaţi de somn.

Two young relaxed people in nature with opened arms looking up and breathing fresh air

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top