Femini.ro

Joe Jonas ne vorbeşte despre viaţa lui amoroasă

Monden

Joe Jonas ne vorbeşte despre viaţa lui amoroasă

Bineînţeles, poate crezi că-l cunoşti pe Joe Jonas din zilele când era un membru al formaţiei Jonas Brothers alături de fratele mai mic, Nick şi cel mai mare, Kevin, însă, în prezent, la 27 ani ce îi are, Joe Jonas este adult şi face ravagii în rândul doamnelor din domnişoarelor având în vedere cât de bine îi merge pe plan profesional.

Am preluat un interviu cu cântăreţul ce ni s-a părut extraordinar de interesant şi “suculent” şi haideţi să vedem împreună ce are de spus Joe Jonas despre viaţa lui amoroasă şi cum a trecut peste majoritatea depresiilor din dragoste.

Spune-ne ceva ce majoritatea nu ştiu despre tine

Pot cântări sau măsura aproape orice- cu ajutorul nasului, piciorului, mâinii sau chiar degetului. Un scaun, o bicicletă, orice ar fi, tu doar numeşte şi eu o voi face şi te voi uimi numaidecât.

Care este cel mai bun lucru pe care l-ai învăţat din relaţiile trecute?

Am învăţat de foarte multe ori că te poţi ţine mult mai mult decât este cazul de diverse lucruri, însă, la sfârşitul zilei când pui capul pe pernă, tu trebuie să fii mulţumit cu deciziile tale, cu viaţa ta deoarece tu ţi-o trăieşti şi să nu ai nici cea mai mică urmă de remuşcare şi resentiment. Viaţa este mult prea scurtă pentru lucrurile acestea.

screen-shot-2016-09-27-at-5-33-07-pm

Eşti un fan al PDA?

Nu, chiar deloc. Uite cum stau lucrurile pentru mine, Joe Jonas şi sper că şi pentru fanii mei şi cei care mă urmăresc: când iubeşti sau chiar placi pe cineva cu adevărat, toate celelalte lucruri dispar pe fereastră. Dar chiar şi faţă de prietenii apropiaţi deoarece sunt de părere că anumite lucruri trebuie păstrate numai în dormitor în spatele uşilor închise. În special la începutul relaţiei când trebuie să fii extraordinar de precaut şi atent la tot ce se întâmplă.

Cum treci peste o dezamăgire în dragoste?

Este diferit de fiecare dată. Au fost momente în trecutul meu când trebuia să scriu o melodie şi asta mă ajută extraordinar de tare. Sau, au fost şi alte momente când era de ajuns doar să mă înconjor de prieteni şi de familie şi să simt iubirea şi aprecierea lor. De obicei ies cu fratele meu, Nick. Mergem, bem ceva, ne plimbam sau orice altceva şi de foarte multe ori asta mă ajută să-mi ies din stare.

Este ceva ce te face nesigur?

Nu prea multe în prezent. Poate doar din când în când. Spre exemplu zilele trecute am alergat şi am dat cu faţa de ceva, din pură prostie şi chiar m-a afectat foarte tare emoţional deoarece eram pe scenă şi mă gândeam că toată lumea care mă priveşte poate vedea asta. Dar de foarte multe ori trebuie să fii ceva de genul: ei, nu-mi pasă!

Am ajuns în acel punct al vieţii mele când pot râde de aproape orice mi se întâmplă.

Fast talk: cea mai sexy calitate a unei femei? – un simţ grozav al umorului şi un stil impecabil.

Machiaj sau natural?- în mod clar, natural.

Melodie pentru duş?- îmi place melodia “Hotline Bling” de Drake însă versiunea country.

screen-shot-2016-09-27-at-5-33-42-pm

More in Monden

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top