La ce să te aştepţi săptămâna asta, în funcţie de zodie!

Horoscop

La ce să te aştepţi săptămâna asta, în funcţie de zodie!

 

Scorpion

Te aşteaptă câteva veşti bune în această săptămână- Aleluia, în sfârşit! Luna plină de astăzi îţi va intensifica anumite sentimente din relaţia ta ceea ce înseamnă că poţi alerga în direcţia opusă faţă de partener.

Luna plină, de orice zodie ar fi vorba, ne face uşor mai emotivi aşa că, încearcă să nu iei decizii drastice imediat.

Săgetător

Energia ta este la cote maxime săptămâna asta deoarece ştii că se apropie ziua ta de naştere şi mereu ai chef de puţină distracţie, de o petrecere bună. Luna plină te face să fii mai gânditor decât de obicei.

De marţi încolo există o posibilitate destul de mare să întâlneşti o persoană nouă sau să animi lucrurile în relaţia existentă.

Capricorn

Este momentul tău să te distrezi puţin şi să te îndepărtezi de partener. Când vine vorba de orice zodie ce munceşte, tu le întreci pe toate, aşa că săptămâna asta încerci să faci lucrurile numai pentru tine.

Eşti romantic săptămâna asta aşa că, ori îţi intensifici legătura cu persoana iubită, ori te regasesti cu vreun fost la care ai ţinut foarte mult.

Man in living room holding remote control laughing

Vărsător

Socializarea este cuvântul cheie pentru această săptămână, pentru tine. Cu toate că luna plină îţi poate aduce câteva emoţii, eşti destul de „şmecheră” încât să le ascunzi şi să le faci faţă mai târziu, singură. Ai câteva ţeluri foarte importante în minte, aşa că miercuri şi joi nu vei face nimic altceva decât să te concentrezi pe ele.

Ai foarte multe şanse de creştere în această săptămână.

Peşti

Va fi o săptămână foarte aglomerată pentru tine aşa că asigură-te în primul rând că nu treci pe un teritoriu haotic şi ai totul pus la punct. Ai descoperit că trebuie să mergi mai departe în viaţă aşa că în această săptămână te simţi foarte ambiţioasă. La sfârşitul săptămânii te loveşte iubirea însă aminteşte-ţi că nu este bine să joci la mai multe capete.

Berbec

Este o săptămână aglomerată, productivă şi satisfăcătoare la muncă pentru tine; luna plină îţi pune în evidenţă un nou succes şi multe oportunităţi la care ai muncit de ceva vreme. Cu toate că întreaga săptămână te concentrezi pe carieră, lasă-ţi weekendul numai pentru iubire şi romantism.

Muslim Arabic woman portrait outdoors in holy mosque

Taur

Vei întâmpina foarte multe provocări datorită energiei tale; cu toate că poţi părea calm, relaxat, luna plină îţi va amesteca sentimentele şi nu prea le poţi face faţă. Energia ta este concentrată pe carieră şi în ciuda tuturor lucrurilor care încearcă să te sensibilezeze, eşti puternică şi vei reuşi să faci faţă.

Gemeni

Iubirea este cea mai mare problemă ce o ai în minte. Dacă eşti singură, vei da peste persoana pe care o doreşti cu adevărat. Şi pentru tine luna este inamicul deoarece devii mai emotiv şi te simţi mai conectat cu cei din jurul tău.

La sfârşitul săptămânii vor apărea nişte oportunităţi financiare şi intuiţia ta este puternică.

Rac

Prietenii sunt foarte importanţi săptămâna asta aşa că asigură-te că le acorzi timpul necesar. Luna plină îţi este prietenă deoarece îţi oferă energia necesară pentru a socializa. Sfârşitul de săptămână este bun atât din punct de vedere financiar cât şi romantic.

Leu

Ai o dispoziţie de flirt în această săptămână; o persoană pe care tocmai ai întâlnit-o te poate surprinde deoarece totul poate deveni mai serios sau mai intens decât te-ai fi aşteptat. Este săptămână perfectă pentru a prezenta acele idei la care te-ai gândit de foarte multă vreme.

Fecioară

Te gândeşti pe termen lung şi începi în forţă săptămâna cu veşti pozitive despre carieră şi viitor. Dacă eşti într-o relaţie solidă, îţi doreşti să treci la următorul pas. Apar oportunităţi însă săptămâna este mai proeminentă pe plan romantic.

Balanţă

Această săptămână poate este uşor prea intensă pentru tine însă nu într-un mod rău; luna îţi trezeşte foarte multe emotii şi te ajută să-ţi pui cap la cap anumite gânduri. Îţi vei face noi cunoştinţe care te vor ajuta să-ţi pui pe picioare toate ţelurile.

happy teens people group isolated on white background

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top