Lucrurile care te enervează la el, în funcţie de semnul zodiacal

Horoscop

Lucrurile care te enervează la el, în funcţie de semnul zodiacal

 

Berbec

Bărbaţii zodia Berbec sunt mai buni decât oricare alţii şi o ştiu (haha!), dar asta nu scuză faptul că sunt momente în care te enervează la culme. Personalitatea lui dominatoare te atrage însă natură socială îl poate transforma într-o persoană cu totul agresivă, fiindu-ţi imposibil să discuţi cu el.

Taur

Ai avea mult mai mult succes dacă te-ai certa cu o piatră decât cu partenerul tău, nativ al zodiei Taur. Încăpăţânarea este fără limite, este cea care te enervează în primă fază şi efectiv nu ştii ce să mai faci pentru a scăpa de atitudinea îngâmfată.

Gemeni

Este atât de indecis încât parcă îi scoţi un dinte în momentul în care încerci să faci planuri cu el. Cel mai rău lucru pe care-l poţi face este să-l forţezi deoarece îl vei pierde. Paşi de bebeluş şi multă răbdare.

Rac

Te enervează la culme cât este de schimbător cu privire la dispoziţie şi la starea de spirit. Poate vei avea de multe ori impulsul de a pleca, însă, în loc să renunţi, încearcă să-l faci să vorbească, oferă-i un motiv să zâmbească deoarece va începe să vadă lucrurile dintr-o perspectivă mai luminoasă.

Young worried man

Leu

El este genul de persoană care preferă să stea să se uite la un film decât să faceţi ceva interesant; asta nu înseamnă că este plictisitor ci mai degrabă că se afundă în rutină şi este mai leneş ca oricând.

Asta poate fi incredibil de frustrant când încerci să faci planuri cu el.

Fecioară

Personalitatea serioasă a partenerului tău, nativ al zodiei Fecioară te poate enerva la culme deoarece foarte rare vor fi momentele în care va dori să facă ceva diferit.

Orice îi vei spune, orice vei încerca să schimbi va lua asemenea unei critici serioase la adresa lui.

Balanţă

Bărbatul Balanţă va prefera să moară decât să se certe cu persoana iubită, însă, din păcate asta nu poate dura la nesfârşit, oricât de mult ar evita confruntările.

Te poate scoate din minţi când pretinde că nu este ceva greşit, în neregula, mai ales când tu încerci să rezolvi totul.

Scorpion

Poate avea probleme cu încrederea în oameni însă nici el personal nu este de luat prea tare în seamă deoarece nu te poţi baza pe el. Vestea bună este că nu îi este frică să audă adevărul, chiar şi atunci când ţie îţi este jenă să-l spui.

Săgetător

Te enervează la culme că nu poţi să-i spui când ceva nu-ţi place la el, deoarece acesta are senzaţia că este perfect şi tot ce face este asemenea. Dacă începe să se poarte ca şi cum totul este în regulă, trebuie să ştii că ascunde ceva probleme sub covorul imaginar al relaţiei voastre.

Portrait of a laughing young man over gray background. Leaning on the gray wall

Capricorn

Şansele sunt că dacă aveţi o ceartă, din cauza lui, aceasta să se transforme în ceva mult mai serios; poate nici nu câştigă argumentul, însă atitudinea lui proastă spune contrariul.

Fraza „nu ridica vocea, încearcă să-ţi îmbunătăţeşti discursul” este calea perfectă prin care poţi face faţă unei discuţii cu acesta.

Vărsător

Mecanismul lui de apărare este întotdeauna activ deoarece nu-şi doreşte să fie rănit, însă, este incredibil de frustrant când încerci a afli nişte răspunsuri de la el.

Dacă eşti onestă cu el, contraargumentele nu vor exista.

Peşti

De foarte multe ori poate juca rolul de victimă, mai ales când lucrurile nu ies chiar aşa cum şi-ar fi dorit. Poate nu va spune că este vina ta, în mod direct, însă, se va purta asemenea pentru ca tu să-l ierţi şi să treci mai departe, regretând argumentul avut.

Confident young business man attending a meeting with his colleagues

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top