Femini.ro

Metode creative de a refolosi cutiile de Tic Tac

Carieră şi dezvoltare

Metode creative de a refolosi cutiile de Tic Tac

 

Data următoare când ai o cutie de Tic Tac să ştii că nu este o idee înţeleaptă să o arunci după ce ai terminat pastilutele. Sunt foarte multe metode prin care o poţi recicla, o poţi refolosi şi vei ajuta şi mediul înconjurător dar şi pe tine deoarece în acest mod vei organiza mult mai bine lucrurile.

Poate vei crede că containerul este mult prea mic însă asta este şi frumuseţea şi atracţia la ea. Lucrurile pe care trebuie să le organizezi sunt şi cele mai mici din care deoarece sfârşeşti de foarte multe ori prin a le pierde.

Cu acestea fiind spuse, iată care sunt ideile propuse de noi, care sunt acele metode creative prin care poţi refolosi cutiile de Tic Tac, metode la care nici măcar nu te-ai fi gândit vreodată:

Agrafele

Şi cred că aceasta este cea mai mare problemă a fetelor şi femeilor din ziua de astăzi. Nici nu pot să-mi imaginez care este numărul agrafelor pe care le-am pierdut însă niciodată nu mi-a trecut prin minte că aş putea să recurg la această cutie pentru a le ţine pe toate într-un loc.

Seminţe şi condimente

Dacă eşti o persoană care iubeşte tot ceea ce înseamnă grădinărit sau doreşte să-şi înceapă propria seră, trebuie să ştii că poţi apela cu încredere la aceste cutii de Tic Tac pentru a le depozita cât se poate de bine. Pe acestea poţi pune şi etichete iar în mod clar umezeală nu va ajunge la ele.

Carduri de memorie sau jocuri DS

Specialiştii tot continua să facă cardurile de memorie din ce în ce mai mici iar acest lucru ne scoate din minţi parcă deoarece le pierdem în prostie fiind nevoite după să aruncăm alţi bani pe fereastră. Aşa că, nu mai trebuie să faci acest lucru o dată ce îţi spun eu că le poţi depozita în aceste cutiuţe super- mega-extra mici.

Rame pentru picturi

Dacă ai un copil mic căruia îi place foarte mult să deseneze însă nu mai ai spaţiu în casă unde să le atârni şi totuşi doreşti să arăţi cât eşti de mândră, pune-l să facă mici, micuţe desene care să încapă în containerele goale de Tic Tac folosindu-le pe acestea ca şi rame. Apa cu săpun ar trebui să fie de mare ajutor pentru tine deoarece te vor ajuta să le lipeşti.

Kit medical

Când pleci în vacanţă şi nu doreşti să-ţi iei întreaga trusă cu medicamente pe drum după tine, pune într-o cutiuţă câteva pastile mici pentru urgenţe. Deasemeni să ştii că o poţi face şi mai fancy, mai stilată şi o poţi vopsi cu sclipici.

Ascuţitoare

Pune o ascuţitoare de metal în locul în care se deschide recipientul şi lipeşte-o bine. Cutia va ţine locul unui spaţiu pentru depozitat deşeurile rămase de pe urma procesului pe care trebuie să o goleşti doar când devine plină şi nu mai trebuie să-ţi faci griji cu privire la murdărie- de pe caiete, cărţi, de pe masă.

More in Carieră şi dezvoltare

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top