Femini.ro

Motive pentru care femeile Balanţă sunt cele mai bune partenere

Horoscop

Motive pentru care femeile Balanţă sunt cele mai bune partenere

Toamna este unul dintre cele mai populare sezoane şi asta nu numai din cauza vremii de stat în casă cu partenerul dar şi din cauză că este un anotimp ce aduce iubire- este sezonul Balanţelor şi trebuie să sărbătorim zilele lor de naştere, zilele oamenilor noştri preferaţi!

Ştii acea persoană lângă care se învârt toţi la o petrecere? Sau acea persoană care stă lângă tine şi-şi împărtăşeşte toată viaţa chiar dacă ai cunoscut-o acum câteva ore, ba chiar minute? Ei bine, aceasta este o Balanţă şi dacă ai norocul să mai fie şi o femeie, atunci poţi spune cu tărie, că L-ai prins pe Dumnezeu de un picior.

Cu acestea fiind spuse, cu această introducere făcută, haideţi să vedem împreună care sunt motivele pentru care femeile Balanţă sunt cele mai bune partenere de viaţă:

Femeile Balanţă sunt sociabile

Primele întâlniri sunt întotdeauna ciudată, însă nu şi dacă ai în faţă o Fecioară deoarece aceasta în mod natural este sociabilă şi te poţi deschide cu uşurinţă când discutaţi şi abordaţi orice tip de subiect. Nu vor fi pauze incomfortabile, în care trebuie să te gândeşti la fel de fel de întrebări interesante deoarece aceasta îţi va deschide apetitul şi în mod automat conversaţia va merge de la sine.

4685612861_913768b88b_o

Balanţele se înţeleg cu bărbaţii

Femeile Balanţă sunt foarte relaxate şi nu pun prea multe la suflet şi din această cauză se pot înţelege cu orice tip de persoane; partenera poate sta cu prietenii tăi şi se poate juca diverse sau o poţi „plasa” prietenelor acestora cu care să meargă la shopping.

Când te întâlneşti cu o Balanţă chiar nu trebuie să-ţi faci griji când „Ceri” o seară cu băieţii deoarece va fi mult prea ocupată să vorbească cu toată lumea ce-i iese-n cale şi nu te va stresa inutil cu întrebări enervante.

Sunt femei pe care poţi să le prezinţi părinţilor

Femeile Balanţă se simt în siguranţă în situaţii sociale, de orice fel ar fi acestea. Sunt, în mod natural, carismatice, clasice şi şarmante, toate caracteristicile ce ar face-o pe mama ta să se bucure de alegerea ce ai făcut-o.

Va fi capabilă să facă faţă unei conversaţii cu părinţii tăi fără a face întreaga situaţie să fie ciudată sau ruşinoasă. Părinţii vor vedea cât este de dulce, cât de multă şi mare grijă are de tine şi o vor vrea alături de tine pentru toată viaţa. Dacă nu-ţi doreşti acest lucru, mai bine sari peste pasul acesta!

Nu iubesc cearta

Balanţele sunt cunoscute pentru firea lor naturală ce cooperează indiferent de circumstanţe fiind diplomatele zodiacului. Asta înseamnă că dacă alegi să te întâlneşti cu o femeie Balanţă, stresul ce-l implică este minimal. O Balanţă nu va dori să se certe despre anumite lucruri, dar asta nu înseamnă că va ignora o problemă serioasă sau va trece peste. În schimb, va alege să vorbească despre subiect şi va lucra pentru a găsi soluţia perfectă spre împăcare şi pentru a nu merge nervoşi sau supăraţi la somn.

5838686289_4973578196_o

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top