Femini.ro

Motive pentru care femeile Gemeni sunt cele mai bune partenere

Diete şi sănătate

Motive pentru care femeile Gemeni sunt cele mai bune partenere

Femeile Gemeni pot reprezenta dualitatea în zodiac, însă, nimeni nu poate contesta faptul că acestea sunt unice, iar altele ca şi ele nu mai există. Prezintă o versatilitate de aer, strălucesc când sunt în jurul persoanelor dragi şi natura lor extraordinar de sociabilă este intotdeaunaa la înălţime; vor dansa de fericire pentru tot restul vieţii ştiind că au „capturat” inima loială a unei alte persoane de sex opus.

Partea proastă este că femeile Gemeni se plictisesc extraordinar de repede şi se aventurează spre lucruri necunoscute, aşa că n-ar fi rău să fii atent la orice mişcare a acesteia. Când vine vorba de flirturi, femeile Gemeni sunt cele mai cunoscute la acest capitol.

Cu acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună, în continuare, care sunt motivele pentru care femeile Gemeni sunt unele dintre cele mai bune partenere de viaţă:

Ştie ce şi cât poate

O femeie Gemeni ştie care-i sunt atuu-urile şi cum să le pună în valoare de fiecare dată, chiar dacă tu nu-i vei spune de fiecare dată. Nu este nevoie să-ţi arăţi „puterile” asupra acesteia deoarece este super încrezătoare în propria persoană şi nu prezintă nici un fel de nevoie de a arăta gelozia sau nesiguranţa.

15775102525_3d590bde88_k

O femeie pe care toţi o doresc

Şi da, asta nu o putem nega, chiar dacă poate avem alt semn zodiacal şi nu Gemeni; însă, chiar şi aşa, numai tu o poţi avea. Femeile Gemeni, şi nu numai, sunt mega recunoscute pentru modul în care flirtează, pentru cum manevrează această artă însă, o dată ce se ataşează cu adevărat de cineva, devin de-a dreptul oarbe cu privire la restul lumii.

Fără plictiseală

Nu vei avea cum, vreodată, să te plictiseşti alături de o femeie Gemeni şi nici nu te vei plânge de rutină, având în vedere că este o creatură formidabilă.

Femeile Gemeni le au pe toate puse la punct

Asta însemnând şi modul în care arată, în care se prezintă, şi stilul dar să nu mai vorbim şi de încrederea ce le face să fie invidioase pe alte femei. Nu se lasă niciodată mai prejos şi iubesc modul în care se uită cei din jur la ele.

Iubesc că eşti diferit

Ştii acele mici diferenţe cu care nu sunt de acord majoritatea femeilor care încearcă să te schimbe? Ei bine, femeile Gemeni, din contră, le vor iubi şi niciodată nu le vor folosi împotriva ta. Mai mult decât atât, Gemenii, se îndrăgostesc de persoanele opuse faţă de ei din cauză că-şi doresc să „amestece” personalităţile.

Te va face să te simţi tânăr

Cine nu iubeşte o persoană care întotdeauna face lucruri noi ce îţi aduc zâmbetul pe buze, te întineresc şi te incită? Mai interesant este faptul că o femeie Gemeni poate găsi în fiecare zi noi şi noi metode de a te menţine în suspans şi de a te întreba „oare ce urmează acum?”. Entuziasmul este o mare parte şi importantă deasemeni, ce-ţi va fi adus în viaţa ta o dată cu o femeie, nativă Gemeni.

17371406725_f2c4c97fab_k

More in Diete şi sănătate

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top