Femini.ro

Motive pentru care femeile Leu sunt cele mai bune partenere

Diete şi sănătate

Motive pentru care femeile Leu sunt cele mai bune partenere

Nu ai putea evita o femeie Leu care doreşte să te aibă, nici dacă ai vrea şi ai încerca din răsputeri! Mai mult decât atât, dacă tu eşti cel care speră să prindă o astfel de femeie în mrejele sale, o femeie de statura ei, ţine minte că este cel mai puternic şi mai mare „prădător” din lume.

O femeie nativă zodiei Leu va şti întotdeauna exact ceea ce doreşte şi metodele prin care va obţine lucrul respectiv; ştie ce are de oferit şi se valorifică pe sine în concordanţă cu acest aspect.

Având o vedere ce este o femeie mai mult decât irezistibilă, trebuie să scoţi toate armele din dotare doar pentru a-i atrage atenţia şi pentru a ajunge să dai nas în nas cu firea sa iubitoare şi generoasă.

Cu acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt motivele pentru care femeile Leu sunt cele mai bune partenere:

Sunt asemenea „pisicilor”

Asta însemnând că vor găsi un locşor în braţele tale să se adăpostească, loc în care se vor simţi în siguranţă iar tu, din acel moment vei şti că ai făcut alegerea corectă având în vedere cât de bine te vor face să te simţi. Femeile Leu sunt cele mai bune din acest punct de vedere mai ales că sunt şi foarte jucăuşe şi arată afecţiunea într-un mod cu totul diferit.

16795564766_eb691f5039_k

O femeie puternică

Nu există ceva mai maiestuos de văzut în lume decât o femeie Leu în toată gloria sa. Femeile Leu sunt deosebit de puternice şi de frumoase, iar acestea două fac o combinaţie grozavă!

Va spune ce gândeşte

Niciodată nu va trebui să ghiceşti despre ce ar putea fi în mintea unei leoaice deoarece nu se poate abţine şi-ţi va face cunoscute întotdeauna gândurile sale şi mai ales sentimentele. Niciodată nu va putea ascunde ceea ce place sau iubeşte din cauza naturii pătimaşe.

Visurile devin realitate

Nu numai că toate femeile Leu au visuri extraordinar de măreţe, superioare chiar altor tipuri de femei, dar, mai mult decât atât, fac tot ceea ce le stă în putinţă pentru a le duce la bun sfârşit.

Femeile Leu nu fac parte din acea categorie de femei ce se mulţumesc cu ceea ce au, ce primesc în prezent; dacă au un vis în care cred cu tărie, să fii sigur, ca o să o priveşti în toată splendoarea aducându-l la realitate.

Tăria sa te poate speria

Şi am auzit asta de foarte multe ori, însă, dacă te iubeşte, să fii sigur că va lăsa puţin garda jos şi te va face să te simţi cel mai iubit om de pe pământ. Trateaz-o cu respect deoarece sunt acest aspect exterior puternic şi independent, o femeie Leu iubeşte romantismul şi să fie surprinsă cu fel de fel de lucruri ce-i taie răsuflarea.

Când se îndrăgosteşte, e cu totul altă persoană

Iubirea unei femei nativă zodiei Leu poate fi puternică, serioasă şi adevărată, reală. Un Leu se îndrăgosteşte greu cu adevărat însă în momentul în care o face, vei descoperi fel de fel de lucruri noi în fiecare zi.

5387959116_3b98e9636d_o

More in Diete şi sănătate

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top