Norocul în viaţă- 4 tipuri

Carieră şi dezvoltare

Norocul în viaţă- 4 tipuri

Se crede că norocul, şansa şi reuşita sunt evenimente cu totul şi cu totul la voia întâmplării şi chiar manifestaţiile unor forţe mistice. Dacă ne gândim şi noi în acest mod, putem spune că există persoane mult mai norocoase decât altele.

Munca unui om de ştiinţă sugerează faptul că norocul în viaţă se găseşte în 4 forme iar noi prin simplul fapt că ne mutăm de colo-colo şi facem diverse lucruri, putem impulsiona acest noroc şi chiar putem captura obiceiul într-un mod mai regulat.

Norocul la voia întâmplării

Din această cauză majoritatea persoanelor numesc acest tip de noroc şi “norocul chior” deoarece acesta se întâmplă fără pic de efort sau influenţă din partea ta. Gândeşte-te la el ca la un cadou.

Pentru a da un exemplu, gândeşte-te că mergi la un concert, ajungi cu puţin înainte de începerea acestuia, toate locurile sunt efectiv ocupate, însă, la al doilea tur de căutare, zăreşti unul exact în faţa intrării. Momentul în care exaltezi de fericire este exact acela în care-ţi dai seama numaidecât că te-a lovit norocul.

Tipul doi de noroc

Vom vorbi despre acel tip de noroc care este creat de prezent şi de mişcare. Există unele idei ce-ţi vin pe moment şi duc la un succes în rezolvarea unor provocări de zi cu zi cât se poate de variate iar asta pentru a-ţi atinge idealurile.

O conversaţie la o cafenea ce duce la un interviu pentru job.

În cazul acesta trebuie să te atentionam să nu aştepţi o certitudine înainte de a lua acţiune. Fă ceva. Orice. Cel mai important lucru este mişcarea. Pentru acest tip de noroc cea mai importantă este moţiunea la voia întâmplării, dacă este cazul.

Portrait of a businessman praying with crossed fingers over gray background and looking up

Norocul ascuns

Acestea sunt oportunităţile camuflate care stau ascunse în umbră şi ies în faţa ta în fiecare şi fiecare zi, chiar dacă de cele mai multe ori le trecem cu vederea. Acest tip de noroc poate fi însumat cu următoarele cuvinte: “Şansele favorizează doar minţile pregătite.”. Este un noroc generat de sintezele creative ale experienţelor trecute.

Implică, pe de altă parte, realizarea că tu eşti singura persoană care înţelege acest secret deschis- adică trebuie să ai terenul pregătit întotdeauna, mai ales când vine vorba de schimbări majore.

Norocul ciudat

Acest tip de noroc este unul ce te uimeşte cu adevărat din cauză că poate este uşor ieşit din comun. Mulţi biografi celebri şi mai puţin au comentat asupra excentricităţii vieţii ce au dus-o şi a stilului de viaţă personal uşor ciudat şi ieşit din comun. Spre exemplu, Albert Einstein cânta la vioară doar dacă pasărea lui privea întregul spectacol; Charles Dickens îşi pieptăna părul de sute de ori pe zi, iar Benjamin Franklin în fiecare zi trebuia să iasă din casă gol puşcă.

Ne scărpinăm în cap şi râdem acum de aceste obiceiuri ciudate, înţelegând că acestea reprezintă o caracteristică diferenţiatoare; însă, cu toate acestea, nu spunem că ei au fost oameni de succes şi norocoşi având aceste obiceiuri ci mai degrabă se bucurau de aceste succesuri din cauză că îmbrăţişau orice idee nebunească ce le trecea prin minte.

Portrait of happy young business people with thumbs up sign

Continue Reading
You may also like...

More in Carieră şi dezvoltare

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top