Femini.ro

Prima vacanţă împreună- momente ciudate experimentate

Entertainment

Prima vacanţă împreună- momente ciudate experimentate

Îmbarcarea pentru prima vacanţă împreună poate fi destul de incitantă; însă, destul de stresantă pentru a te face să iei în considerare absolut orice- nu vrem să te speriem, stai liniştită.

De vreme ce trebuie să fii întotdeauna extraordinar de bine pregătită, sunt câteva momente ciudate pe care cu siguranţă le vei experimenta când veţi pleca în prima vacanţă împreună, ca şi cuplu:

Hotelul ales nu este exact pe gustul tău

Încerci să-ţi păstrezi calmul, să-i arăţi că eşti o femeie care se poate adapta indiferent de condiţiile care nu sunt tocmai de 5 stele (ce să mai vorbim- nici măcar de 3); deschizi uşa, intri în cameră şi îţi dai seama că aveţi doar un prosopel de mână pentru a-l împărţi şi dulapul pe care stau aruncate două pahare nu a mai fost spălat de mai bine de 5 ani de zile.

Aproape l-ai ucis că nu ţi-ai băut cafeaua

Cofeina de dimineaţă nu este chiar o prioritate pentru el, însă tu în mod cert poţi comite o crimă fără această. Dacă se oferă să meargă până la cea mai apropiată cafenea să-ţi ia de dragul tău, atunci să ştii, draga mea că este de păstrat, însă, dacă nu, am auzit că-ţi poţi găsi dragostea folosind aplicaţia Pokemon Go.

V-aţi pierdut

Având în vedere că este prima vacanţă împreună, există posibilitatea că de mai multe ori să ajungeţi în zone “moarte” chiar dacă folosiţi toate aplicaţii şi hârtiile deoarece efectiv nu vă puteţi pune de acord. Este destul de bărbat pentru a-şi călca pe orgoliu şi pentru a întreba la o benzinărie unde sunteţi? Sau trebuie să staţi în pădure o zi întreagă?

Couple of travelers with map discussing where to go

Tu păstrezi curăţenia, el face dezastru

Sunt persoane care-şi ţin valiza cu toate lucrusoarele personale într-un colţ al camerei de hotel şi persoane a căror valiză parcă explodează cu o bombă înăuntru prin toată camera din momentul în care au intrat pe uşă. Consideră asta o mică mostră a vieţii voastre împreună în aceeaşi casă. E de bine?

Trebuie neapărat să mergi la toaletă

Da, am spus-o şi ştim că şi tu te-ai gândit la asta. Bineînţeles, ai putea să spui că mergi să iei gheaţă şi să-ţi faci treaba în baia hotelului, însă, de ce să te chinui? Ia în baie nişte şerveţele parfumate, un parfum sau deodorant şi fă ceea ce ai de făcut, însă în siguranţă.

Nu mai pretinde că el nu face acelaşi lucru

Pe de altă parte, sunt sigură că tu crezi că el este la fel de simţit că şi tine şi se ţine până ajunge acasă sau într-o altă încăpere, însă, ţi-ai pus vreodată întrebarea de ce stă la baie câte o oră, două, cu o revistă în faţa ochilor?

Este prima vacanţă sau olimpiada naţională?

Ah, dilema clasică. El vrea să escaladeze rocile, munţii, iar mai apoi să alerge, să pescuiască şi orice altceva, iar tu, bineînţeles, să bei un martini pe plajă- sau în foarte puţine cazuri, invers. Decidezi să ajungeţi la un compromis în cele din urmă şi începi să te urăşti deja pentru ceea ce ai decis.

Carefree couple traveling by chair lift with bicycle

Continue Reading
You may also like...

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top