Pro şi contra măritişului cu el, în funcţie de semnul zodiacal

Horoscop

Pro şi contra măritişului cu el, în funcţie de semnul zodiacal

 

Înainte de a spune „da” în faţa ofiţerului stării civile, este foarte bine să ştii exact în ce urmează să te bagi; aşa că, semnul zodiacal al partenerului este compatibil cu al tău? Vi s-au aliniat planetele?

La bine şi la rău, iată mai departe care sunt părerile pro şi contra măritişului cu fiecare bărbat în funcţie de semnul zodiacal al acestuia:

Berbec

Din fericire pentru tine, cu un nativ Berbec niciodată nu te vei plictisi deoarece este amuzant, iubitor, sălbatic şi incitant, spun astrologii. Partea proastă este că acesta are tendinţa să-şi stabilească propriile drumuri, poate fi cam egoist şi mult prea ocupat pentru unele persoane.

Taur

Vestea bună este că semnul zodiacal este loial, extrem de muncitor şi va veni în fiecare seară la aceeaşi oră acasă. Este un bărbat pe care toată lumea se poate baza şi să nu te surprindă faptul că-şi doreşte o viaţă luxuriantă.

Se va aştepta ca tu să fii la fel de devotată şi de încredere ca şi el deoarece spiritele libere nu-l animă în vreun fel.

Portrait of a laughing man over gray background. Looking at camera

Gemeni

Poartă conversaţii grozave, este un nativ extrem de interesant şi inteligent. Însă, întotdeauna vorbeşte şi timpul de ascultat este foarte scurt. Îi place foarte mult varietatea şi prezintă o fobie la loialitate şi angajament.

Rac

Orice femeie iubeşte ursuleţii, iar acest nativ este exact ceea ce ţi-ai dorit. Îi plac îmbrăţişările, îşi iubeşte mama şi îţi înţelege sentimentele deosebit de bine. Partea proastă este că are aşteptări foarte mari şi doreşte să fii ca mama lui şi are mai multe schimbări de dispoziţie decât ai tu în acea perioadă a lunii.

Leu

Acesta este un maestru în arta amuzamentului, este sclipitor, dinamic şi iubeşte să petreacă, oriunde, oricând, cu oricine. Poate fi deosebit de morocănos când nu se află în centrul atenţiei şi foarte narcisist. Asigură-te că ai două oglinzi în baie dacă trăieşti cu el deoarece niciodată nu vei ajunge să o foloseşti dacă e numai una.

Fecioară

Dacă te dai în vânt după tot ceea ce înseamnă organizare- în special la finanţe, o Fecioară este perfectă pentru tine deoarece este atât de dedicată încât tu nu trebuie să mai faci nimic.

Partea proastă este că are reguli stricte, intră într-o rutină a sa, este extrem de pretenţios şi îi poate lipsi încrederea în sine.

Balanţă

Semnul zodiacal Balanţă este sociabil, este plăcut, romantic, dulce şi nu numai cu tine. Însă, îşi poate schimba foarte uşor părerea şi pot juca la mai multe capete.

Scorpion

Nativul Scorpion este loial, pasional, direct şi foarte determinat. Este grozav în pat, însă probabil ştiai asta deja! Ce nu-ţi place poate este agenda lui super încărcată şi senzaţia ce ţi-o dă cum că ar avea foarte multe secrete. Vorbele lui pot tăia asemenea cuţitului!

Săgetător

Este întotdeauna în căutarea unei aventuri şi este un călător prin natura sa. Este o persoană deosebit de inteligentă şi din păcate nu vei pierde niciodată o ceartă în faţa lui deoarece urăşte să piardă.

Capricorn

Este deosebit de muncitor şi determinat să aibă succes pe toate planurile; este un semn loial, cu dorinţe clare şi foarte independent. Poate fi încăpăţânat şi doreşte să controleze totul cu cât mai multă detaşare emoţională.

Vărsător

Are o inimă tânără, întotdeauna caută să se distreze- atât în dormitor cât şi înafara acestuia. Nu este o persoană pe care de poţi baza şi uneori are tendinţa de a fi mult prea rebel.

Peşti

Nativul Peşti este dulce, un ascultător incredibil, romantic şi pasional. Îşi dăruieşte inima oricui şi se pune pe tavă. Azi poate fi extraordinar de bun şi mâine rece ca gheaţa- niciodată nu ştii ce „peşte” vei prinde în fiecare zi.

Portrait of a funny man laughing isolated on a white background

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top