Femini.ro

Scapă de grăsimea de pe abdomen în 3 pași simpli!

Fii în formă

Scapă de grăsimea de pe abdomen în 3 pași simpli!

Nu puține femei din societatea modernă se plâng de orice exces de grăsime, făcând din acest lucru o adevărată tragedie. Într-adevar, aspectul fizic este o carte de vizită în societate iar faptul că un corp suplu este un ideal conturat puternic în ultimele decenii, face din slăbire un scop aproape universal valabil.

În teorie, pentru a scăpa deispite culinare grăsime trebuie să respecți două reguli esențiale: să mănânci mai puțin și să arzi mai multe calorii. În practică însă, lucrurile se complică deoarece la mijloc apar pofta de alimente nesănătoase, comoditatea și oboseala, factori care îți vor împiedica pe cât posibil planul care pare atât de simplu în teorie.

Până la urmă însă, trebuie să îți faci curaj, să îți folosești ambiția și să pornești într-o cursă cu propria persoană, dacă îți dorești cu adevărat să scapi de grăsimea de pe abdomen.

Pasul 1: Ține o dietă cu puține calorii și cu puține grăsimi!

Nu trebuie să te înfometezi, însă trebuie să renunți la anumite plăceri, cum ar fi alimentele cu multe calorii. Nu exista o dietă universal valabilă, așadar este indicat să nu optezi pentru diete fixe. Impune-ți restricții doar la alimente precum dulciurile, carbohidrații procesați sau grăsimile și încearcă să îți numeri caloriile pe cât posibil.

salata dieta

Pentru a nu exista riscul de a te lăsa pradă poftelor, asigură-te ca frigiderul tău conține doar alimente sănătoase precum fructe, vegetale, carbohidrați naturali și proteine de calitate.

Pasul 2: Pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen trebuie să faci exerciții fizice regulat!

Nicio dietă sănătoasă nu este perfect corectă fără sport. Scuzele precum lipsa timpului sau oboseala nu își au locul în mintea unei persoane care își dorește să slăbească. Încearcă să faci sport în fiecare zi și nu te crampona în ideea de sală. Poți să alergi timp de 20 de minute în fiecare zi, poți sa urci scările din bloc în loc să optezi pentru lift sau poți să faci diverse exerciții fizice acasă.

aerobic

Un sfat bun ar fi să optezi, totuși, pe exercițiile aerobe precum alergatul sau mersul pe jos, deoarece acestea reușesc să ardă cele mai multe calorii într-un timp scurt și să facă din grăsimea de pe abdomen o amintire neplăcută.

Pasul 3: Schimbă-ți stilul de viață!

Majoritatea femeilor fac greșeala de a privi o dietă ca pe o soluție limitată de timp. Într-adevăr, există diete de o lună, diete de o săptămână sau chiar diete de week-end, însă pentru a avea succes și pentru a-i oferi corpului tău frumusețea și sănătatea de care are nevoie, trebuie să alegi o dietă pe care să o poți ține toată viața și care îți aduce un aport echilibrat de nutrienți. Chiar dacă scopul tău inițial este acela de a scăpa de grăsimea de pe abdomen, o rezolvare rapidă a acestuia nu îți va garanta un rezultat permanent.

Pentru a te putea lăuda toată viața cu un corp de invidiat, trebuie să adopți un stil de viață diferit, care să includă alimentație sănătoasă, sport și organizare. Este adevărat, îți va fi extrem de greu la început, însă cu timpul, te vei obișnui iar mândria că ai reușit să faci acest lucru va fi mult mai dulce decât o ciocolată.

More in Fii în formă

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top