Femini.ro

Semne ce te atenţionează că trebuie să-ţi schimbi viaţa

Îndrăzneşte!

Semne ce te atenţionează că trebuie să-ţi schimbi viaţa

Din nefericire este foarte uşor să trăieşti cu aceste semne pentru o lungă perioadă de vreme înainte ca măcar să-ţi dai seama unde duc acestea: este momentul să-ţi schimbi viaţa sau cel puţin câteva aspecte ale acesteia.

Cheia către o înţelegere ideală a acestor semne o reprezintă recunoaşterea sentimentelor. Dacă te simţi anxioasă, nemulţumită sau ai rămas cu un gust amar, acestea pot fi semnele corpului ce încearcă să ne transmită că este momentul să încercăm ceva nou în viaţa noastră.

Ţi-e groază să mergi la muncă, chiar şi în zilele libere

Cea mai mare parte a zilei şi a săptămânii ţi-o petreci muncind şi pe bună dreptate, însă sentimentul de groază ce persistă încă de când te-ai trezit şi chiar când simţi că weekendul se sfârşeşte, nu este deloc normal. Acordă-ţi puţin timp să-ţi dai seama care momente din ziua ta îţi displac total şi întocmeşte un plan pentru a schimba ceva.

Trăieşti în trecut sau visezi la viitor

Rămâi concentrată pe vremuri mai bune, chiar dacă este vorba de trecut sau viitor, iar asta înseamnă că încerci să scapi de prezent. Nu este deloc ieşit din comun să visezi la o viaţă mai bună, însă dificil este să-ţi cauţi o portiţă de scăpare din faţa problemelor existente acum.

Oamenii din jurul tău îţi spun în mod repetat să te relaxezi

Dacă acelaşi mesaj continuă să apară atât din partea prietenilor cât şi a cunoştinţelor, probabil este momentul să-ţi dai seama ce se află în spatele acestor griji cu privire la viaţa ta. “Trebuie să te relaxezi” poate fi tradus în ziua de astăzi şi cu “Treci mai departe/ treci peste asta!”. Aşa că, în momentul în care auzi la nesfârşit aceeaşi placă, în mod clar poate fi ceva ce trebuie dat neapărat uitării.

Fitness woman having headache over gray background

Eşti geloasă pe succesul celor din jur

Gelozia reprezintă un semn de nemulţumire a vieţii tale şi din această cauză este foarte greu să te bucuri de succesul altuia când în prezent simţi că te-ai împotmolit. Poate este momentul potrivit să începi să te întrebi ce îţi spune această gelozie.

Te trezeşti obosită

Trezitul obosită poate fi un semn tot de nemulţumire, nu neapărat din cauza serviciului ci a vieţii în general. Este destul de dificil să te odihneşti aşa cum trebuie când ai pe cap atât de multe griji şi întrebări în ceea ce priveşte cursul vieţii tale. Când trăieşti într-o astfel de stare continuă de oboseală, este un semn clar că te lupţi şi nu câştigi în viaţă.

În loc să cedezi, da puţin înapoi şi gândeşte-te ce ai putea face pentru a reveni pe linia cea bună- viaţa este făcută pentru a trăi fericită iar fericită nu înseamnă obosită.

Toată lumea pare că te enervează grozav

Treci printr-o perioadă destul de dificilă iar asta înseamnă că negativitatea te înconjoară orice ai face. Te iei de oricine îţi iese în cale iar în orice lucru făcut găseşti ceva rău- acestea sunt indicii clare ale faptului că în inconştientul tău există unele probleme mari.

Probleme pot fi foarte multe, însă, de regulă poate însemna o nefericire totală dintr-un punct de vedere al vieţii tale.

Young female skater having headache outdoors

Continue Reading
You may also like...

More in Îndrăzneşte!

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top