Femini.ro

Sexul dimineața, ce poate fi mai bun?

Relaţii

Sexul dimineața, ce poate fi mai bun?

Da, desigur, la șapte și jumătate când sună alarma parcă nu ai chef de nimic altceva decât să arunci pe geam nenorocirea aia zgomotoasă și să te culci din nou…măcar o oră. Însă  nu se poate, dimineața este cea mai productivă parte a zilei: trebuie să te scoli, faci duș, pregătești copilul de școală, calci hainele, faci cafeaua…hei, lista pur și simplu nu se mai termină. Însă cei ai zice dacă ți-aș spune că pierzi cea mai bună parte a începutului de zi: sexul de dimineață.

Desigur, respirația nu e chiar așa de proaspătă, treaba te așteaptă iar telenovela (opțional) începe pe la 9 și ceva. Însă ai putea să lași toate astea de o parte pentru o partidă aprigă de amor cu jumătatea ta. Căci dacă la el știi că oricum dimineața e cea mai tare parte a zilei, s-ar putea să nu știi că și la femei tot această parte a zilei este perioada optimă pentru sex de milioane.

Dar ca sexul dimineața să devină realitate, există anumite chestiuni peste care trebuie să treci neapărat. Sunt propriile tale bariere pe care trebuie să le cobori înainte de a putea merge mai departe. Fie că nu te simți suficient de sexy, fie că vrei să te apuci mai repede de treabă sau că pur și simplu lumina soarelui te inhiba, în ansamblu tu ești cea din pricina căreia nu te poți bucura de plăcerile pe care le oferă sexul dimineața.

Cum e cu sexul dimineața când nu te simți sexy?

Cam nu prea e…Însă asta nu înseamnă că n-ar putea fi. Nici tu și nici partenerul tău nu vă simțiți chiar așa de fermecători la prima oră dar asta nu înseamnă că dragostea a pierdut războiul. Micile giugiuleli din pat se pot transforma într-o partidă de amor fierbinte sub duș. Iar respirația se tratează ușor cu o fugă în fața oglinzii și o scurtă gargară cu apă de gură, nimic grav. Iar dacă vei reuși să îți inciți imaginația suficient de mult, sexul dimineața va fi cea mai bună experiență a zilei, cel puțin până în dimineața următoare.

sexul dimineata

Există multe motive pentru care cuplirile nu prea obișnuiesc să practice sexul dimineața. Multe au legătură cu sarcinile și obligațiile pe care fiecare le are de dus la îndeplinit în primele ore ale zilei. În special pentru tine ar fi o dramă dacă nu ai pune toată casa la punct și nu ai avea totul gata în timp util. Dar, hei, câte vieți ai? Nu crezi că meriți și tu, măcar din când în când o…tratație.
Iar dacă treburile casei sau serviciul pur și simplu nu mai pot aștepta, de ce nu îți poi ceasul să sune cu o oră mai devreme. Pentru majoritatea cuplurilor este timp suficient pentru o giugiuleală ca la carte și cu siguranță veți aprecia dimineața altfel.

Sexul dimineața este cel mai bun mod de a-ți începe ziua și o cale extraordinară de a împărți momente minunate cu partenerul tău. Pur și simplu ziua va părea mai senină, problemele își vor găsi mai repede rezolvarea iar tu vei fi descoperit că dimineața se pot întâmpla minuni.

Continue Reading

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top