Trucuri top secrete de la cele mai fericite cupluri din lume

Relaţii

Trucuri top secrete de la cele mai fericite cupluri din lume

 

Fiecare dintre noi ştie că o relaţie necesită foarte multă muncă dar sunt câteva trucuri la care apelează cele mai fericite cupluri din lume şi acestea le ajută să se menţină pe această poziţie.

Cu toate că încercările nu vor avea întotdeauna succes, de preferat este să-ţi impui o gândire care continuă să evolueze şi să se schimbe o dată cu trecerea anilor.

Vezi mai departe care sunt trucurile la care se întorc de fiecare dată cele mai fericite cupluri, chiar şi atunci când nu au probleme:

Fac sex

Sexul este o parte sănătoasă a unei relaţii; cu toate că acesta nu defineşte relaţia, sexul este important.

Să faci sex în mod regulat nu înseamnă de două ori pe săptămână- regulă clară şi scrisă, ci, mai degrabă acest număr este decis de fiecare cuplu în parte. Important este să-ţi dai seama ce se aplică în cazul vostru, ce funcţionează şi nu ce aţi văzut sau auzit.

Playful young couple embracing and laughing on the balcony at a high floor during sunset

Sunt curioşi

Cele mai fericite cupluri sunt şi cele mai curioase prin propria natură şi aceasta rămâne vie atâta vreme cât sunt împreună; pun întrebări şi sunt deschişi pentru a încerca lucruri noi.

Îţi aminteşti începuturile când erai incitată de orice chestie şi îi puneai un milion de întrebări pe minut deoarece doreai să afli cât mai multe despre el? Ei bine, păstrează acest interes în continuare, chiar dacă au trecut ani de zile!

Sunt deschişi

Cuplurile discută, împărtăşesc şi sunt în dezacord total- vorbesc despre toate lucrurile importante pentru ei, chiar şi dacă sunt subiecte mai dificile.

Aceste aptitudini sunt esenţiale în cadrul unei relaţii deoarece aceasta nu se poate clădi fără comunicare.

Creează spaţiu

Cuplurile fericite au timp pentru tot ce ţine de ei ca şi persoană, individ, în particular deoarece acest lucru este vital şi necesar, spun specialiştii. Dacă ajungi să petreci prea mult timp cu partenerul, vei avea senzaţia că persoana în cauză te face să-ţi pierzi identitatea, individualitatea.

Continuă să fii acea persoană de care s-a îndrăgostit soţul, iubitul tău şi ţine minte că timpul petrecut separat vă ajută pe amândoi să preţuiţi mai mult momentele împreună.

Cresc

Cuplurile fericite continuă să crească şi să evolueze; pun deosebit de mult efort pentru a fi o persoană mai bună. Pun pe tavă cea mai bună variantă a propriei persoane şi se străduiesc din plin.

Îţi aminteşti primele zile când nu ieşeai din casă să te întâlneşti cu el până nu te machiai şi aranjai din cap până-n picioare? Ei bine, trebuie să tot faci acelaşi lucru deoarece este foarte uşor să cazi pradă unei rutini şi nu vei mai putea să ieşi din ea.

Ştiu ce este acel „factor fericire”

Fiecare persoană ar trebui să ştie faptul că pentru fericirea proprie şi personală nu este deloc responsabilă o altă persoană; niciodată nu va funcţiona în acest mod. Bineînţeles, se simte bine să auzi aceste cuvinte şi să simţi că partenerul se străduieşte însă, tu eşti cea care trebuie să-şi dea silinţa pentru binele şi fericirea proprie.

Adu-ţi aminte că nici o relaţie nu este perfectă; fiecare partener trebuie să muncească din greu, să se apropie de persoana iubită cu respect, atenţie, să fie deschis şi să fie capabil să-şi examineze greşelile, să se schimbe şi să se îmbunătăţească.

Laughing family hugging outside

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top