Femini.ro

Unde poți ieși iarna aceasta

Femeia de zi cu zi

Unde poți ieși iarna aceasta

S-a deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă și cu odată cu asta și nenumăratele activități pe care le poți bifa pe listă. Dacă vrei să știi unde te poți distra pe cinste tu și grupul tău prieteni, iată mai jos câteva variante.

1. Mergi la patinoar

Patinoarele sunt deja funcţionale și își așteaptă cu ușile deschise iubitorii sporturilor de iarnă. Poţi bifa pe lista activităţilor de iarnă mersul la patinoar. Și nu trebuie să îți faci griji în privința costurilor, acestea nu sunt piperate o oră de patinat costă 15 lei, iar de luni până joi patinele de inchirat îți scot 10 lei din buzunar, de vineri până duminică te costă în schimb 20 de lei. În capitală există câteva astfel de patinoare, cel mai mare fiind cel din parcul Cişmigiu.

2. Să vizitezi târgurile de Crăciun

An de an, marile pieţe din oraşe îmbracă straie de sărbătoare. Instalaţii de becuri, fel și fel de decoraţiuni, brazi împodobiţi, tarabe cu produse tradiţionale de Crăciun și câte și mai câte. Poți să vizitezi aceste târguri, să îți faci poze pe care să le trimiți rudelor sau celor dragi care nu sunt lângă tine, să asculți colindele și să îți faci aprovizionarea pentru sărbători cu produse tradiţionale.

3. Să asculți concertele de sărbători

Luna aceasta agenda artiştilor este plină. Poți scoate mai puțini bani din buzunar dacă treci pe listă concertele din pieţe. Asculți cele mai bune melodii ale artiştilor de la noi, socializezi și îți umpli desaga cu amintiri frumoase.

4. Să vizitezi parcurile luminate de sărbători

Luna aceasta, parcurile devin extrem de frumoase. Sunt decorate cu tot felul de decoraţiuni frumoase, instalaţii luminoase care îți fură privirea și te fac să crezi pentru scurt moment că ești copil. Peisajul este unul de basm și merită să te bucuri de el. Și dacă vrei să mănânci sau să bei ceva, poți trece pe la comercianții care vând la tarabe sau cabane unde poți găsi de la vin fiert până la porumb fiert. Un ceai cald aromat este tot ce îți trebuie să îți pui sângele în funcțiune, uitând astfel de frigul năpraznic.

bautura-calda-1

5. Să mergi cu prietenii la schi

schi

Pârtiile de schi sunt deja funcţionale și te așteaptă și pe tine. Ai nevoie de un costum de schi cu beţe, schiuri, ochelari și, dacă nu știi să schiezi, trebuie să scoți bani din buzunar pentru a lăsa un antrenor să îți arate. Nu te avânta pe pârtiile dificile, mai ales dacă ești începător. Ține minte și respectă mereu instrucţiunile date și nu vei avea nici un incident neplăcut pe pârtia de schi.

sanie

Dacă nu este tocmai sportul tău preferat, poți să te dai cu sania, costurile fiind mult mai mici. Puteți să vă retrageți de pe pârtie să faceți oameni de zăpadă, să beți o băutură caldă sau să vă bateţi cu zăpadă, în fond așa trebuie să treacă iarna pe lângă tine, cu cei dragi alături, bucurându-te de fiecare moment.

om-de-zapada-1

Tu unde ieși iarna aceasta?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îi dai share pe pagina de Facebook!

Sursă poze-https://pixabay.com

Găteşte de Crăciun după reţete delicioase cu şuncă!

More in Femeia de zi cu zi

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top