Zodiac- ce spun astrele? De ce nu poţi trece peste fosta relaţie?

Horoscop

Zodiac- ce spun astrele? De ce nu poţi trece peste fosta relaţie?

 

Berbec

Când vine vorba de zodiac, de aceleaşi semne astrale, tu, dragă Berbec nu vei putea să treci niciodată peste relaţia avută cu seamănul tău. Acesta a mers până la capătul pământului pentru tine şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a lupta. Nu mai există îndoială că iubirea acestuia a fost unică şi ţi-a arătat realitatea sentimentelor lui.

Taur

Dacă fostul tău a fost un Taur, ştii că nici un altul nu va avea grijă mai bună de tine decât acesta. A fost extrem de iubitor, de atent şi te-a tratat cum nici unul nu te va trata vreodată. Mai mult decât atât, un Taur, este acel nativ din zodiac pe care vei putea întotdeauna să te bazezi.

Gemeni

Nici un alt partener nu te-a mai ascultat şi nu te-a mai ajutat să străluceşti în situaţiile sociale aşa cum a făcut-o partenerul tău Gemeni. Când vorbeaţi, chiar şi despre lucruri minore, simţeai că vorbesc minţile dintre voi doi.

Hispanic couple together

Rac

Niciodată nu trebuia să-ţi faci griji că nu eşti destul pentru fostul tău, nativ Rac deoarece întotdeauna te făcea să te simţi iubit şi special. Când îţi împărtăşeai sentimentele, te asculta cu fiecare celulă a corpului şi ştiai că este prezent acolo, cu adevărat. Te simţeai protejată şi când erai la pământ, era acolo să aibă grijă de tine. Din zodiac, de acesta îţi va fi cel mai dor.

Leu

Nici un alt partener nu te va face să râzi aşa cum te făcea fostul tău, nativ Leu; acesta făcea fiecare zi specială şi extraordinară şi când îi erai în preajmă simţeai că ai totul la picioare. Poate credeai că vei fi nesigură însă, alături de el ai învăţat că un bărbat poate fi extrem de loial.

Fecioară

Când ai avut o problemă, el era cel care se dădea peste cap pentru a găsi o soluţie. Era un romantic incurabil: îţi aducea flori de fiecare dată şi ţinea portiera deschisă pentru tine, te respecta, era drăgăstos şi asta pentru că nu ştie să fie şi altfel.

Balanţă

Când erai cu el, nu te puteai abţine de la fericire, deoarece vedeai lucrurile şi din alte puncte de vedere şi viaţa parcă era mai bună prin simpla lui prezenţă.

Man and women sitting on a sofa at home

Scorpion

Când îţi aminteşti cât de implicat era în relaţie, parcă te şi sperie puţin. Pasiunea intensă te făcea să-l iubeşti la nebunie iar sexul nebunesc îl face pe acesta cel mai dificil de uitat partener din zodiac.

Săgetător

Nativul Săgetător făcea fiecare zi incitantă şi interesantă; te-a ajutat să te deschizi către noi experienţe, noi persoane. Ai încercat alături de el lucruri pe care nu le-ai fi încercat în mod normal. Fiecare mister l-ai rezolvat şi încă ţi-ai dorit să ştii mai mult.

Capricorn

Ştii şi ştiai că poţi avea încredere în el indiferent de situaţie; te-a făcut să te simţi în siguranţă, chiar şi la nivel financiar şi te-a ajutat să-ţi plănuieşti viitorul şi aţi trăit fiecare zi la maxim.

Vărsător

Nu poţi trece peste despărţirea de nativul Vărsător din cauză că nimeni nu te va lăsa să fii tu însăţi aşa cum o făcea el. Nu te-a judecat niciodată şi cu cât îi arătai mai mult partea ta ciudată, cu atât te iubea mai mult.

Peşti

Nici o altă persoană nu-ţi va încuraja mai mult partea ta artistică decât fostul tău. Când desenai sau scriai, simţea că este cel mai frumos lucru făcut de cea mai frumoasă femeie de pe pământ. Nevoile tale erau puse pe primul plan şi nu ai mai întâlnit persoană mai altruistă ca acesta.

Couple in living room smiling

 

More in Horoscop

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Cele mai citite articole

To Top