Femini.ro

10 persoane faimoase dependente de droguri

Monden

10 persoane faimoase dependente de droguri

Când vine vorba de droguri, avem o senzaţie care ne cam strânge-n spate având în vedere că din ce în ce mai mulţi tineri şi nu numai, cad în această plasă, ajungând în situaţii de neconceput doar pentru a-şi susţine acest viciu.

Dar ce te faci când sunt persoane faimoase la care niciodată nu te-ai fi gândit că ar fi făcut faţă unei dependenţe de droguri? Atunci parcă nu mai vezi acest subiect ca fiind ceva taboo şi încerci să înţelegi alegerile. Cu acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt cele 10 persoane faimoase ce au fost odată dependente de droguri:

Steve Jobs

Steve Jobs a spus de nenumărate ori că LSD-ul l-a ajutat să vadă viaţa în multe alte moduri. „Nu pot spune că a fost ceva pozitiv, o experienţă care mi-a schimbat viaţa şi prin care mă bucur că am trecut, însă o iau că atare, că orice altceva s-a întâmplat până acum.”, a spus acesta. Mai mult decât atât, a mai mentionat şi că a cam exagerat cu marijuana pe care o fuma cu prietenii lui în 1970 dar care l-a ajutat să se relaxeze şi să-şi acceseze creativitatea.

Sigmund Freud

Era un mare iubitor al cocainei; acum 100 ani, cocaina nu făcea parte din categoria de droguri din care face parte astăzi şi nici nu era ilegală. Companiile farmaceutice chiar comercializau cocaina ca şi remediu pentru depresie, oboseală, tuberculoză.

Freud a fost dependent de acest drog, folosindu-l pentru a-şi ţine sub control anxietatea.

Morgan Freeman

Actorul foloseşte marijuana din 1997 când într-un accident de maşină şi-a strivit mâna stângă. „Am dureri groaznice pe care le resimt în braţ şi singurul lucru ce-mi oferă alinare este marijuana.” Aşa că, în majoritatea interviurilor sale menţionează şi susţine faptul că această ar trebui să fie legalizată.

11

Adolf  Hitler

Acesta nu numai că a folosit nenumărate şi ciudate, periculoase peste măsură, druguri pentru a ţine pasul cu programul lui încărcat dar şi spunea armatei germane şi încuraja soldaţii să facă acelaşi lucru. Un documentar britanic ce a fost publicat în 2014 a scos la iveală anumite informaţii secrete conform cărora Hitler ar fi folosit 74 de droguri diferite incluzând şi metamfetamină, morfina şi spermă de taur- pentru virilitate.

Mai mult decât atât, soldaţii germani primeau doze de metamfetamină pentru a rămâne treji şi activi pe câmpul de luptă.

Thomas Edison

Edison este cunoscut şi pentru consumul de cocaină şi de alte elixiruri pe bază de vin. Inventatorul frecvent consumă Vin Mariani- francez- şi combină cu cocaină ca şi stimulent pentru a sta treaz mai multă vreme. Edison nu era singurul care făcea acest lucru în secolul al 19 lea- mai mulţi regi, regine, împăraţi şi chiar papa apelau la aceste lucruri.

Hugh Hefner

În 2010, fondatorul „Playboy” a militat personal pentru legalizarea marijuanei. „Nu cred că mai există îndoială că marijuana ar trebui legalizată având în vedere beneficiile sale.” De fapt, chiar a recunoscut că fumează iar într-un interviu din 1980 acesta a menţionat că „fumatul mă ajută să ating nivelul de realitate a simţurilor mele.”

10

More in Monden

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top