Femini.ro

10 produse care nu trebuie să îți lipsească din geanta de plajă

Fashion & Shopping

10 produse care nu trebuie să îți lipsească din geanta de plajă

Oficial s-a deschis sezonul de plajă iar asta este o veste tare bună pentru toate acelea dintre noi care ne dorim un bronz ca în marile reviste de modă și frumusețe. Numai că pentru o piele măsline și radiantă trebuie să îți iei în calcul câteva măsuri de precauţie asta dacă nu vrei ca vacanța ta să se transforme într-un adevărat coșmar cu arsuri de piele.

nisip 2

1. Loţiune de corp cu factor de protecţie solară

Dacă ce a fost mai greu să stabileşti destinația perfectă pentru o vacanță de vis și să cumperi bilete a trecut, statul prelungit la soare se poate transforma rapid din visul frumos la care ai visat atâta într-un adevărat coșmar. Îţi poți asigura o ședere frumoasă și relaxantă pe plajă dacă nu uiți de loţiunea cu spf. Factorul de protecție solară are o importanță majoră și asta pentru că epiderma este vulnerabila în faţa razelor solare atât de agresive. Uită-te în magazine după produse de îngrijire cu factor de protecție UVA și UVB astfel pielea ta este în siguranță. Dacă nu știi cât trebuie să fie spf-ul, trebuie să știi că o piele deschisă la culoare are nevoie de mai multă protecție solară, mai ales în primele zile de stat la plajă. Situația se schimbă când ești posesoarea unei pieli măslinii, nu trebuie să iei produse cu un factor ridicat de protecție solară.

2. Cremă de faţă cu spf

Dacă ți-ai bifat pe listă un produs de îngrijire solară destinat pielii corpului, nu uita și de ten. Alege o cremă lejeră care să nu afecteze tenul și care să aibă neapărat spf.

3. Ochelari de soare

Frumusețea peisajului te poate fura la un moment dat și vei dori să privești în soare. Te sfătuim să nu faci asta pentru că îți cauzează vederii. Strecoară mai bine în geanta de plajă şi o pereche de ochelari de soare care să aibă și filtru de protecție. Astfel de ochelari îi poți lua la recomandarea unui medic oftamolog sau din cabinetele avizate, în niciun caz din pieţe sau la preţuri dubios de mici.

4.Un balsam de buze

Cât timp stai la soare buzele tale sunt expuse deshidratării, crescând astfel riscul ca acestea să crape. Poți preveni deshidratarea dacă strecori în geantă și un balsam de buze cu o textură lejeră și protecție solară.

5. O carte bună

carte

Ca să nu te plictiseşti cât timp îți lași pielea mângâiată de razele soarelui, citește o carte bună.

6. O pălărie de soare

Completează ținuta de plajă cu o pălărie de soare în nuanţe vii care să te ferească de razele de soare. Purtând pălăria cât timp stai la plajă îți maximizezi protecția împotriva razelor de soare care în această perioadă sunt mai agresive.

7. O sticlă cu apă

Cum aerul pe plajă este sufocant și simți mereu nevoia să bei ceva ca îți răcoreşti simţurile, pune în geanta de plajă și o sticlă cu apă minerală sau plată. Evită să consumi sucuri dulci, cafea sau alcool care te pot deshidrata și mai mult. În plus, apa va ajuta epiderma să se hidrateze iar efectul conferit va fi unul plăcut, ușor vizibil.

8. Costumul de baie

Dacă ești fericita posesoare a unui trup fără cusur, atunci poți merge pe un costum de baie din două piese, în culori vesele, cu un model care să te avantajeze. Pe de altă parte, dacă dorești să maschezi unele imperfecţiuni pe nu vrei să le știe nimeni, poți merge pe un costum de baie în nuanţe reci dintr-o singură piesă.

9. O rochiţă de plajă

rochita de plaja1

Rochiţa o poți îmbrăca fie când mergi la plajă, fie când te întorci. De preferat aceasta trebuie să fie din fibre naturale și să se prezinte în nuanţe cât mai vesele care să binedispună și să te trimită cu gândul la o ținută de plajă.

10. O eșarfă

O eșarfă viu colorată și mare poate fi un accesoriu inteligent pentru a masca imperfecţiunile pe care costumul de baie nu reușește să le ascundă. De exemplu, dacă vrei să maschezi posteriorul, o poți face legând eșarfa în jurul taliei, dându-i apoi posibilitatea să cadă. Poţi în schimb să îți legi părul cu eșarfa, luând modelul arăboaicelor. O poţi folosi și pentru a-ți ascunde trupul în lipsa unei rochiţe de plajă. De exemplu, poți lega două capete ale eşarfei în partea de sus a bustului, lăsând-o să cadă.

Tu ce ai lua la plajă?

More in Fashion & Shopping

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top