Femini.ro

3 motive pentru care porii tăi sunt imenşi

Întreţinere

3 motive pentru care porii tăi sunt imenşi

Sincer acum: cât de departe ai merge pentru ca porii tăi să nu mai fie atât de mari sau să nu mai arate atât de îngrozitor? Se pare că mai mult de 56% dintre femei sunt dispuse să renunţe la băutură, la desert şi chiar la media pentru un an fără astfel de probleme.

Chiar dacă porii resprezintă o întreagă obsesie naţională, şi nu numai, încă nu există tratament minune pentru dispariţia lor în totalitate. Bineînţeles, îi poţi miscora sau acoperi; aşa că, noi am găsit unele motive neaşteptate pentru care aceştia întrec limitele normale dar şi o mână de produse cu ajutorul cărora poţi începe să lupţi împotriva lor şi pe care le poţi include în rutina ta zilnică.

Nu ai parte de extracţii mai dese

Masca facialã îndepărtează porii de pe tenul tău- dacă o faci aşa cum trebuie şi o alegi pe cea potrivită. Dacă nu, apelează la un estetician şi asigură-te că îţi scoate doar porii cu probleme, nu pe toţi, deoarece dacă faci abstracţie de această regulă, există o posibilitate destul de mare să rămâi fără, pentru totdeauna. Porii “traumatizaţi” pot dezvolta lezarea ţesuturilor ce vor crea o adâncitură mai serioasă decât porul însăşi, afirmă dermatologii.

Între aceste măşti faciale de la salon, de acasă (deoarece tenul tău are nevoie de câteva serioase şi cât se poate de dese), de recomandat este să începi să foloseşti şi un cleanser exfoliant sau o perie de curăţare, care va disloca blocurile de murdărie de pe faţă, va îndepărta celulele moarte, lăsând pielea curată pentru a respiră.

5279353472_221d1ffe7f_b

Ai avut acee în adolescenţă

Aceasta este o problemă destul de importantă dar gândeşte-te că majoritatea dintre noi am “cochetat” la un moment dat cu acneea. Hiba este că aceste glande sebacee extra mărite ce au cauzat atâtea rele atunci, să nu se fi mişcorat niciodată şi să fi rămas la aceleaşi dimensiuni, chiar dacă tu nu mai ai probleme cu acneea şi ele nu mai produc atât de mult ulei. Deci, dacă trei luni de tratamente nu fac absolut nimic şi nu aduc nici un beneficiu pielii tale, terapia fotodinamică poate fi răspunsul pe care-l aşteptai. O soluţie fotosenzitivã penetrează porii timp de o oră, iar mai apoi o lumină albastră este aţintită asupra lor doar 10 minute. Majoritatea pacienţilor au nevoie de la 3-5 şedinţe, la 2 săptămâni distanţă. Pielea va arăta mult mai bine însă vei resimţi efectele asemeni unei arsuri solare timp de câteva zile, după tratament.

Porţi machiaj pentru a îi ascunde

Dar de fapt îi faci mult mai proeminenţi şi îi ajuţi să se mărească şi să se dezvolte. Pudrele pot intra în aceste mici găuri şi în decursul unei zile, îi va face să arate de-a dreptul imenşi. Se pare că sunt anumite ingrediente ( ca şi talcul) care o dată intrat în piele, va rămâne acolo pentru totdeauna, schimbând porii de-a binelea.

Înainte de a aplica machiajul, asigură-te că foloseşti un primer pentru a “sigila” porii; deosebit de bun este L’Oréal Paris Revita Lift Miracle Blur.

16822451729_65825256a5_o

Continue Reading
You may also like...

More in Întreţinere

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top